Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kolegi da ve zamolam za sovet...moze li nekoj sto ima polozeno statistika ama E_biznis smer da mi kaze so sigurnost koi temi ne reba da se ucat za na ispit.odnapred sum vi blagodaren dokolku ima nekoj so takva informacija.pozz:smir:

Ќе може некој од постариве колеги, ако не го мрзи, да каже збор два за предметите во втора година на финансиски менаџмент ? :)

Moze nekoj da mi kaze kolku krediti se potrebni za uslov za vo vtora godina?

менаџмент во среда се полага од 8 и 30,сигурно е во толку или има несто сменето?

kolegi znae nekoj nesto za matematika ispitot? bil li nekoj na konsultacii?

Здраво колеги. Знае ли некој каде се наогаше канцеларијата на асистентот по економика Ефтимов, не ли беше одма до канцеларијата на професорката ?:vozbud:

Здраво колеги. Знае ли некој каде се наогаше канцеларијата на асистентот по економика Ефтимов, не ли беше одма до канцеларијата на професорката ?:vozbud:

не е до канцеларијата на професорката него доле у истиот оддел.

Ај кажете ми само за првите 2 теми од последниот колоквиум дали се тешки лесни, зашто теоријата ми се виде неразбирлива и тешка, додека индекси ја знам....

--- надополнето ---

Прати ми ќе поставам јас, се ли треба да те учам бе :)

може да знам кога ке ги поставите задачите статистика?фала

Че има термин Че ве известиме :pos:

--- надополнето ---

Прашањава беа поставени претходно од ღuknowulovemeღ .... клик
п.с. фала unkowuloveme :)
http://forum.kajgana.com/member.php?28049-ღuknowulovemeღ
Нп. :)
Колега бенеамата, па вас ви се обраќаат со "Вие", да си знаеме од сега ние рајата како треба.. :smeshko: (no offence angel4ence, ме стигна мајско-сесијското расположение..)

Ете така, од сега да си знаете како да ми се обраќате...
се шалам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom