- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 1
Важи ќе ви пишам :smir: сигурно сабајле ке врати ..пошо и пред некој ден му пишав навечер сабајлето вратилepa ako ti vrati pisi za sigurno od koga polagame
Важи ќе ви пишам :smir: сигурно сабајле ке врати ..пошо и пред некој ден му пишав навечер сабајлето вратилepa ako ti vrati pisi za sigurno od koga polagame
Деловна од 8:30 :salut:Колеги знае некој кога се полага Деловна етика во колку сат? Фала
Само од 8и30 се полага нема на 2 групи? ФалаДеловна од 8:30 :salut:
колешке иди си сабскрајб на ТП од минатата година, таму си ги имаш дадено темите за есеј кои биле лани. не верувам дека ке има нешто сменето[FONT="]Темите ќе бидат објавени на [/FONT][FONT="]Zephyr[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]ugent[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]b[/FONT][FONT="] Есејот ќе се полага на денот кога ќе се полага целиот испит во јунската испитна сесија.
ЗНАЧИ уште не се објавени . :wink:
[/FONT]
Ај некој нека каже економика на што посебно треба да се обрне внимание за на испит ?
Јас мислам дека прочитав дека ќе се полага од 8:00Колеги знае некој кога се полага Деловна етика во колку сат? Фала
И мене ми кажаа дека економија утре се полага од 14 часот.Zdravo,
mislam ddeka ima promena i ispito kje bide vo 14 casot. Ne znam zosto e napravena promenata (od studentski prasanja), ama kako sto e na oglasna tabla taka i kje bide.
Pozdrav,
Predrag
Eve sto mi pisa asistenot za ekonomija...