Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
Izvestuvanje!

Zdravo kolegi,
Vo delot za dokumenti mozete da go vidite isvestuvanjeto vo vrska so konecnite ocenki po predmetot trgovsko pravo. Isto taka zakaceni se vkupnite poeni ii svedenite ocenki vo poseben spisok.
Pozdrav,
Angela Kuzmanova

Ова е од асистентката најверојатно :kesa: Мене не ми ја отвара Zephyr, па ај ако може некој нека проба и нека прикачи, или нека каже кога ќе се зимаат оценки :pipi:

Член од
18 јануари 2008
Мислења
131
Поени од реакции
14
Мене ми отвара Zephyr и ги имам конечните резултати само што незнам како да ги прикачам со новиов начин :kesa: , иначе оценки ќе се земаат на 25 мај во 9 часот.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Фала колега ..:smir:
"Селектираните со жолта боја имаат право да полагаат есеј ." .. Какви есеи ? :)
колешке ке има истакнато теми за есеи, и сега нз како иде ке си избереш ли они ли ке ти дадат и ке си пишуваш есеј на таа тема :toe:

--- надополнето ---

На слободна тема :pos2:
ова само на тебе ке ти текне колегинице:smir::smir::smir:

Член од
6 февруари 2010
Мислења
124
Поени од реакции
4
На слободна тема :pos2:
хахаха сретнав ми се чини ако не се лажам во претходните стр за есеи нешто, али не обрнав внимание.. али сеа кога видов дека и ја сум во тие што им фали 2 поени за повисока оценка ... глупости бе, дај нека става исто ко економика :icon_lol:

--- надополнето ---

колешке ке има истакнато теми за есеи, и сега нз како иде ке си избереш ли они ли ке ти дадат и ке си пишуваш есеј на таа тема :toe:

Ахам, тенкју vampgirl :smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Да не ја има некој случајно во компјутер(word) теоријата што ја диктираше Драган на вежбите статистика?

Член од
20 февруари 2010
Мислења
27
Поени од реакции
0
Kolegi a nie sto imame pravo na esej koga da odime za temi,znae li nekoj???

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Да не ја има некој случајно во компјутер(word) теоријата што ја диктираше Драган на вежбите статистика?
колегиница оптимист :):):) да ти подвлечам ја у моја книга па да ти ја дадам ? :smir:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Kolegi a nie sto imame pravo na esej koga da odime za temi,znae li nekoj???
Колеги на zephyr во групата трговско право 2008/2009 од минатата година има оставено теми за есеј, само не сум сигурен дали оваа година ќе бидат истите.

Резултати по е-бизнис во среда кажа Мијалче

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
За тие што се на испит економија- во Среда се полага од 14:00 , сменето е времето :pipi:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
па нели од 8:00 ќе полагавме, каде виде дека е од 14:00 преместено?
На огласна табла денес..имаше време од 8:00 беше прешкртано со пенкало и одозгора напишано 14:00 ... за секој случај ќе му пишам на асистентот е-маил..:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom