Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2010
Мислења
46
Поени од реакции
1
колеги беше некој на вежби денеска по статистика,дали земавте нешто ново или тоа што го земавме во четврток?:helou:фала
Тоа што го земавме во четвртокот :) а може да ми каже некој, што му вратил асистентот за семинарските, дали на тие 5ца што се пријавени им дава посебни теми за да прави секој сам, или една за сите ???

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
:tv: Verinjasgirl ajde cas po likovno daj :pos2:
Добро аватарче колега:tv:

а може да ми каже некој, што му вратил асистентот за семинарските, дали на тие 5ца што се пријавени им дава посебни теми за да прави секој сам, или една за сите ???
А зашто тогаш би се пријавувале 5ца ако им дава на сите посебна тема?

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
imam prasanje do nekoj od poiskusnite kolegi...dali za 3 kolokvium trgovsko i ekonomika dovolni se samo skriptite za da se pomine...ve molam za pomos:smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
А од кај би знаел јас? И јас прашував истото, незнам ништо повеќе од тоа што кажаа на претходната страна две...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.660
и по колку бода ќе добие секој од 5цата за семинарската ??
Не знам како е сега, но пред две години тие што имаа индивидуална семинарска можеа да добијат максимум по 10 поени, а тие што имаат групна по 5 поени за секој член на тимот :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
А од кај би знаел јас? И јас прашував истото, незнам ништо повеќе од тоа што кажаа на претходната страна две...
:vozbud::vozbud::vozbud:WELCOME BACK:vozbud::pos2:

ај ке пишам маил на асистентот па ке видиме кога ке врати:smir:

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
ај некој ако знае нека пише кога отприлика почнуваат испитите.:salut:

Член од
7 февруари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
0
колеги како се вика асистентот по економика и ако може неговиот маил?:smir:фала:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom