Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 февруари 2010
Мислења
27
Поени од реакции
0
I jas sakam da go znam istoto ako saka nekoj da mi kaze so polagal vtor kolokvium statistika i odel na vezbi kaj dragan dali zadacite se od ucebnikot i od listovite sto toj ni gi dava???Pozdrav:smir:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
I jas sakam da go znam istoto ako saka nekoj da mi kaze so polagal vtor kolokvium statistika i odel na vezbi kaj dragan dali zadacite se od ucebnikot i od listovite sto toj ni gi dava???Pozdrav:smir:
вежбајте ги задачите од книгата и од вежби, зашто мене ми се падна задача со стратификуван примерок од книга...исто и теоријата што беше за вториот речиси се беше Драган што имаше диктирано:smir:

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kolegi zadolzitelno li e za tie so go polozija 2 kolok. po ekonomika da napravat seminarska i grupno li treba da se napravi ili sekoj poedinecno ???:smir:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Kolegi zadolzitelno li e za tie so go polozija 2 kolok. po ekonomika da napravat seminarska i grupno li treba da se napravi ili sekoj poedinecno ???:smir:
Милион пати е напоменето дека задолжителните семинарски се во 2ра и 3та година. А погоре е кажано дека потребни се 5 луѓе за изработка на стручен труд. Ако не е јасно кажи ќе ти нацртам не ми е проблем уопште

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Милион пати е напоменето дека задолжителните семинарски се во 2ра и 3та година. А погоре е кажано дека потребни се 5 луѓе за изработка на стручен труд. Ако не е јасно кажи ќе ти нацртам не ми е проблем уопште
:tv: Verinjasgirl ajde cas po likovno daj :pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Дали се сите предмети исти во прва година?

И ќе го молам тој/таа што е на е-бизнис да ми пише приватна порака!:pipi:

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Боби[Мкд];3491966 напиша:
Дали се сите предмети исти во прва година?

И ќе го молам тој/таа што е на е-бизнис да ми пише приватна порака!:pipi:
Site osven statistika. Statistika se uchi kaj drug profesor so druga kniga. Ama ako se prefrlash od drug smer na ebiznis vo 2ra, ili obratno, mislam nema problem tuka za priznavanje na predmetot...Nemam kirilica ovde, prostete :icon_razz

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Кога се полага Финансиски пазари?:smir:

Член од
7 февруари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
0
колеги беше некој на вежби денеска по статистика,дали земавте нешто ново или тоа што го земавме во четврток?:helou:фала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom