Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 август 2009
Мислења
124
Поени од реакции
13
abe devojko mesto da mi repliciras sedni naucisi trgovsko i ekonomika citam tuka mnogu tesko bilo pozdrav :toe:

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
abe devojko mesto da mi repliciras sedni naucisi trgovsko i ekonomika citam tuka mnogu tesko bilo pozdrav :toe:

Si nauciv jas kolega:vozbud:,pa zatoa sega imam dovolno slobodno vreme za da ti repliciram . A ti ne si go gubi vremeto za citanje i komentiranje na postovite od 1 god , popametno ke ti bide da go komentiras samo toa sto tebe ti treba. :smir:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Колеги да ви доловам една можност за неформална едукација во форма на висококвалитетен семинар Тука
Опис:
"Градење на кариера" - Семинар во склоп на Career Days 2010 – 19.04 – 20.04.2010 Дводневен семинар составен од интерактивни предавања одржани од најпознатите тренинг центри и HR професионалци за обука на кадри во земјава, меѓу кои “CS Global”, “Motiva”, “Impulses”, како и индивидуалци како Таки Фити и Sam Vaknin.

i Во склоп на семинарот ќе се одржат и компаниски презентации од фирмите учесници, кои ќе презентираат какви можности им нудат на младите, како до пракса и вработување кај нив! Студентите добиваат сертификат за учество. Местата се ограничени. Пријавувањето може да се изврши секој работен ден до 17ти Април во канцеларијата на АИЕСЕК на Економскиот Факултет, или на careerdays2010skopje@gmail.com.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
За првиот колоквиум Англиски 2 требаат текстовите до Промоција или треба и некои други текстови од книгата?

Што друго ќе има на колоквиумот?

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Utre ke ima li vezbi, predavanja? Poso imame MCR vezbi od 4 saat, a znam deka ima utre ekonomika kolokvium??? :)

Член од
10 јануари 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
moze nekoj so sigurnost da mi kaze koga ke pocne majsko-junska sesija,nekoj vika ke bila od 15 maj,a drugi od 25 maj.

Член од
8 март 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
За првиот колоквиум Англиски 2 требаат текстовите до Промоција или треба и некои други текстови од книгата?

Што друго ќе има на колоквиумот?
Ne se zamaraj druze, jas vekje nekoe vreme ochekuvam odgovor za nekoi predmeti, no tolku mnogu go natrupile forumot ovie od prva, sto so-pravo smetam deka nikoj od drugite godini ne chita.

p.s a znaes vo kolku chasot se polaga angliski?? (i dali onie pismata treba da se nauchat..ili???

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Колеги некој да не знае кога ќе има резултати Трговско Право ? :smir:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Ne se zamaraj druze, jas vekje nekoe vreme ochekuvam odgovor za nekoi predmeti, no tolku mnogu go natrupile forumot ovie od prva, sto so-pravo smetam deka nikoj od drugite godini ne chita.

p.s a znaes vo kolku chasot se polaga angliski?? (i dali onie pismata treba da se nauchat..ili???
Мислам дека се полага во 16:30, ќе проверам утре и ќе ти пишам. Колку што знам писмата од книгата не треба да се учат. Професорката рече дека ќе имало прашања од текстовите, ќе има и за сумите како се одвојуваат со точки, за кратенките, граматика (тие работи ги има во листовите што ги копиравме и во Intelligent Business тоа како скрипта што ни го даде, ако си одела на предавање знаеш за кои ти зборам). Јас не одев последните 2 недели на предавање па затоа прашував дали ќе биде колоквиумот до Промоција или ќе има и некоја лекција плус и дали кажала што поточно ќе има од граматика. Ама никој не одговара :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
moze nekoj so sigurnost da mi kaze koga ke pocne majsko-junska sesija,nekoj vika ke bila od 15 maj,a drugi od 25 maj.
Мајско-јунската испитна сесија за сите студенти кои се запишани на Економски факултет ќе се одвива во периодот од 15.05. до 15.06.2010 година.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
Мајско-јунската испитна сесија за сите студенти кои се запишани на Економски факултет ќе се одвива во периодот од 15.05. до 15.06.2010 година.
На студентски ми кажаа дека од 25 мај до 15 јуни е мајската сесија. Поместени се датите.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
На студентски ми кажаа дека од 25 мај до 15 јуни е мајската сесија. Поместени се датите.
Ок е тогаш :smir:

Пријавувањето на испити за мајско-јунската испитна сесија ќе се одвива во периодот од 26.04. до 05.05.2010 година преку службата за студентски прашања од 10:00-14:00 часот.
Право на полагање во мајско-јунската испитна сесија имаат сите студенти кои се запишани на факултетот.
Мајско-јунската испитна сесија за сите студенти кои се запишани на Економски факултет ќе се одвива во периодот од 25.05. до 15.06.2010 година. ЛИНК ЕКОНОМСКИ Facebook

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom