Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kaj ima spomnato za seminarski :S aj malku kolega ako sakas da objasnis ke ti bidam blagodarna

Лани правеле стручни трудови,
А и го прашав професорот ми рече да одам кај асистентот,иначе не сум идел на предавања па затоа прашувам да не рекол нешто.

Колеги, кој дел кажа Драган добро да се научи од теоријата, последниов час.. пошто не запишав... ? :S

Колеги, кој дел кажа Драган добро да се научи од теоријата, последниов час.. пошто не запишав... ? :S

model na analiza na varijasna ili nesto sl :) koj ke mi kaze kako da razlikuvam analiza so 2 faktora od test za nezavisnost na modaliteti :S Fala

btw ke se odi li vecer vo crkva? SREKEN VELIGDEN! :)

Мора да се иде!!! На сите им ги искршив јајцата :baeh:

Туку ај некој колега нека пише економика што е скратено,на насловите мислам зш ја имам старата книга !!!

PUFLA... Hristos Voskrese !! :)) Sreken Veligden na site <3:wink:

Христос Воскресе и среќен празник на сите христијани :smir:

Христос воскресе!!!Среќен празник!!!Нека е за многу години.:smir:

Тие што сме кај Калина што ќе правиме со формулите од регресивна анализа? Во ова купчево формули ги има, ама поинакви се, не се со SS. Нели не ни даваат да допишуваме. :toe:

Колеги отворен ли е факултетот денес ?

Статистика во вторник сите полагат во 10:30?

Тие што сме кај Калина што ќе правиме со формулите од регресивна анализа? Во ова купчево формули ги има, ама поинакви се, не се со SS. Нели не ни даваат да допишуваме. :toe:

jas ja prasav i re4e deka smeeme da dopiseme ama samo formuli ... da ne imalo nisto drugo zasto ke proveruvala ...

колеги , формулите од кај Славе и од кај Калина се различни , но на крај ако споредите (а јас ги изведував) , се истите , иста е постапката и се добива истиот резултат , така да од последната тема нема потреба да допишувате формули.
но , сепак ке пробам јас тоа да го сторам со некои формули од оценување и хипотезите , секако , доколку ми дозволат

kolegi znae li nekoj kaj mozam da gi najdam odgovorite od zadacite po statistika sto se vo knigata, za vtor kolokvium?
fala odnapred :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom