Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
KOGA KE IMA REZULTATI FINANSISKI MENADZMENT ZNAE NEKOJ :toe: :smir:

Kolegi vo skriptata po trgovsko ima edni dogovri plus sto gi nema vo prezenataciite, mislam deka se:dogovor za gradenje i prevoz na stoki treba i tie da se ucat ili ne??

Ги има некој решенијата од задачите од вежби по Управувачко Сметководство 2?

Kolegi, dali znaete pokonkretko za kolokviumov po statistika ali kaj Kalina sto sme, sto zadaci ke ima...

Kolegi kakov e ispitot Upravuvacko smetkovodstvo II ?
Koj tip na zadaci se pagaat? ima li glavi sto ne treba da se ucat?

da ne znae nekoj od kolku saat ke se polaga mal biznis vo cetvrtok i do koja strana e 2 kolokvium.

Kolegi, dali znaete pokonkretko za kolokviumov po statistika ali kaj Kalina sto sme, sto zadaci ke ima...

Професорката рече три задачи, од секоја тема по една задача (би требало да се мисли на последните три теми).

Ќе ве замолам за помош било кој од вас економистите кои стојат одлично со статистика и задачи од таа област да ме контактирате по пп ако можете. Фала однапред

Да не знае некој семинарските по економика до кога може да се пријават и предадат...

Кај Калина треба ли да се учи повеќекратна регресија? :toe:

Кај Калина треба ли да се учи повеќекратна регресија? :toe:
треба да се научат принципите на повекекратна регресија , само да се прочита треба , зашто само прашања ке има од оваа тема.

пс некој дали ја има деветтата глава од ,,Статистичка анализа,, во електронски формат?
нека пише пп

треба да се научат принципите на повекекратна регресија , само да се прочита треба , зашто само прашања ке има од оваа тема.

пс некој дали ја има деветтата глава од ,,Статистичка анализа,, во електронски формат?
нека пише пп

Ќе нема задачи ни од праволиниска регресија? Решававме на час....

Ќе нема задачи ни од праволиниска регресија? Решававме на час....
од таа тема ке има задачи , и според некоја логика , таа задача највеке поена би носела бидејки е најобемна.
втората би била од оценување , а третата од тестирање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom