- Член од
- 24 февруари 2010
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 407
Дали знае некој за кога го има Таки Фити закажано колоквиумот по Претприемништво?
Така е од сигурно извори немаше паднати освен оние од прв сите одеа на трет и сите си поминааАко е така супер ке биде.
не може и кај мене хехе , шала настрана си полагаш ти втор ,трет па се враќаш на прв така беше во наше времеImam 15 poeni trgovsko, treba da odam kaj profesorot da me pusti na vtor ili sekako ke me pusti?
не може и кај мене хехе , шала настрана си полагаш ти втор ,трет па се враќаш на прв така беше во наше време
Одиш на втор и гледаш да не паднеш на втор.Imam 15 poeni trgovsko, treba da odam kaj profesorot da me pusti na vtor ili sekako ke me pusti?
не може да паднеш и втор па трет да положиш па после да се вратиш на овие условот еден да имаш положеноОдиш на втор и гледаш да не паднеш на втор.
После тоа во јуни го полагаш само прв(ако ги положиш втор и трет).:smir:
Па тоа и јас го реков де...може да иде на втор после само прв го полага:smir:не може да паднеш и втор па трет да положиш па после да се вратиш на овие условот еден да имаш положено
Ти одговорија или да ти кажам јас? :pos2::pos2::pos2:Imam 15 poeni trgovsko, treba da odam kaj profesorot da me pusti na vtor ili sekako ke me pusti?
Ко што ми имаат кажано, оценката можеш да си ја земеш во рок од 6 месеци. Е сега, Зорица е вонреден професор, така да најубаво ти е на Студентски прашања да дознаеш кога има предавања и да ја почекаш пред или после предавање за да земеш оценка затоа што на врата не и пишува приемно време.lugje kaj mozham da ja najdam zorica po smetkovodstvo i dali mozhe da mi pravi problemi za ocenkata koja ja nemam zemeno od prv semestar?
fala mnogu koleshke!Ко што ми имаат кажано, оценката можеш да си ја земеш во рок од 6 месеци. Е сега, Зорица е вонреден професор, така да најубаво ти е на Студентски прашања да дознаеш кога има предавања и да ја почекаш пред или после предавање за да земеш оценка затоа што на врата не и пишува приемно време.
Оди сега, зошто би чекала до тогаш?:nesum:Jas nemam zemeno ocenki ni po ekonomija od taki ni smetkovodstvo od zorica. Planirav da gi zemam na narednata ispitna sesija koga ke davat ocenki za tie sto bile na ispit vo maj juni
Sto mislite podobro e sea da odam da zemam ili vo juni ?