Не може.a kolegi moze li da nosime recnik u sabota na e-biznis? :pos2: mislam u slucaj da ne ni teknuva nekoj zbor ????:wink:
eeeeee pa ne se ferНе може.
леле стварнооо, па нели давале? а јас таман почнав да... си правам концептeeeeee pa ne se fer
Hahahhahahaha i samo ke mi kaze ve molam koleske predate go testot i napustete ja prostorijava bas ke bide jako? nego da mu pisam na mail jas na Mijal4e najubavo.Лани барем не даваа, ако направиле сега промена што не верувам.
Ќе си користите џокер повикај пријател
Гледам ти одговориле колегите.... хахаха...a moze jas da prasam kolku vkupno vaka ucenici vo grupa ste i kolku grupi postojat????........posto procitav na stranata na ekonomski deka ovaa godina za upisi na prva godina ke se polagalo priemen ispit....i mi padna cudno....prativ mail za da vidam dali stvarno, ali ne dobiv uste odgovor...znae nekoj nesto????
речник не ти треба. ако не ти текнува некој збор можеш да го прашаш "чуварот" или па можеш да го пишеш на македонски само тој збор ако сакаш .... така бар професорот кажа.a kolegi moze li da nosime recnik u sabota na e-biznis? :pos2: mislam u slucaj da ne ni teknuva nekoj zbor ????:wink:
мој совет ти е мијалче да не го замараш со такви безвезе питања зашо у петокот ни се фалеше колку се радувал на такви прашања а воедно и колку слободно време имал.Hahahhahahaha i samo ke mi kaze ve molam koleske predate go testot i napustete ja prostorijava bas ke bide jako? nego da mu pisam na mail jas na Mijal Ч e najubavo.
Sepak blagodaram........ kolega?
A tie sto se kvadrat imaat pravo da polagaat vo aprilska sesija?Со одлука на Наставно-научниот совет, на студентите кои условно ја запишале учебната година, но заостанатите испити не ги положиле во јануари, одобрена им е дополнителна АПРИЛСКА сесија.
Испитната сесија трае од 27.3 до 13.4 2010. Пријавувањето на испитите трае од 15 до 20.3. 2010.
Особено они треба да полагаат, зашто мислам дека и они ја покренаа иницијативата:smir:eli=];3367240 напиша:A tie sto se kvadrat imaat pravo da polagaat vo aprilska sesija?
I onie sto se na kub mozaat da polagaat aprilska sesija ?????????????Особено они треба да полагаат, зашто мислам дека и они ја покренаа иницијативата:smir:
Економика и статистика одма стигнаа, белки брзо ќе биде?Особено они треба да полагаат, зашто мислам дека и они ја покренаа иницијативата:smir:
Трговско кога резултати?
Ајде ајде уште е бизнис и да се релаксираме малку!Економика и статистика одма стигнаа, белки брзо ќе биде?
Туку, никој не сподели искуство? Како поминавте? Ја имав прашања прв пат шо ги глеав, ама за помин ќе има... Со оглед на тоа колку учев, добро е.
p.s.
На тие што им почна викендот најубаво да си помините:smir:, а тие што имаат е-бизнис... ајде да мавниме уште една тура