Благодарам колега :smir::smir:Сега во секој момент ќе стигнат прашањата е-бизнис. не се нешто којзнае колку многу, ама добро е за да се добие ориентација од прилика каков тип на прашања би можело да се паднат. јас не знаев како да ги прикачам тука прашањава, ама ми помогна еден колега
Истиот материјал е покриен , само што се различни формирани дефинициите и формулите , но истото е и во двете книги.Комбинирај некако.Статистика кај Калина за е-бизнис до каде ке биде колоквиумот и дали има нешто што не треба да се учи???
И кажете од каде учите статистика - јас читам од материјалите што закачила професорката и од книгата на Славе ...незнам дали има голема разлика со материјалот од книгата на професорката ..
Знае ли некојАј ако знае некој нека пише до која страна ќе бидат првите колоквиуми по:
- финансиско сметководство 2
- управувачко сметководство 2
И дали има нешто што не треба да се учи за прв колоквиум за овие предмети?
a ti da ne si ne pomesal so fon ????Не сум на економски но ме интересира дали на нет се ставени тестовите кои ги правите?
Решавано имаш али од кај? Од вежби ги имам јас решено сите, а др задачи немам решавано... И мислам дека имаш во Либро/Зоки некои решавани задачи или збирки незнам што, можеш и од таму да си земеш некои материјали...Moze li nekoj da mi kaze kako mu odat zadacite po statistika?resavam ali neznam dali mi se tocni a nekoi i neznam kako da gi resam...ako nekoj ima resavano neka skenira pa neka stave na forumot ili neka prate na mail.fala odnapred.pozdrav:smir:
Решавано имаш али од кај? Од вежби ги имам јас решено сите, а др задачи немам решавано... И мислам дека имаш во Либро/Зоки некои решавани задачи или збирки незнам што, можеш и од таму да си земеш некои материјали...
Mislam na tie na krajot sto se posle vtorata tema.Nekojaa напиша:pa se trudev da gi resam zadacite sto se do vtorata tema,i imam reseno ali ima i nekoi sto ne gi znam i za nekoi ne sum sigurna:nesum:.ti gi imas tie reseno?