ve molam....da mi kaze nekoj so e od vtora godina e biznis.....od licno iskustvo.....kako e kaj Kalina ja bev na predavanja i loso bese.......sega me faka panika.....ufffff.......:S:S:S:S:S.....mislam ovie kaj slave polesno ke pominat.....:S:S
Фала ти за одличниот одговор ..:salut:
Kaj profesorot sum jas pa aj kazete nesto od iskustvo , sto muabet da mu svrtam a tema za seminarska ja si biram taka ?:smir:Кај жената Не!
Кај мажот.. ако го фатиш на некој муабет... Можеби :helou:
Основи на сметководство не постојат семинарски, бидејќи доколку го прашаш професорот ќе ти рече дека сеуште не ги знаеш стручните поими во сметководството, а не пак семинарска да пишеш.Decki a mene mi falat 6 poeni za da pominam na ispitot smet. mislite mozam da se izvadam so seminarska ili tesko ? :nesvest:
Зашто само да се лажеме тој не збори коа треба па ке му правиш муабет за ова ))))) а и плус ке ти каже времето помина за тоа требало навреме да си мислиш поззОснови на сметководство не постојат семинарски, бидејќи доколку го прашаш професорот ќе ти рече дека сеуште не ги знаеш стручните поими во сметководството, а не пак семинарска да пишеш.
Но сепак, пробај си, може ќе ти се посреќи. :smir:
Измеѓу амфитеатар 1 и амфитеатар 4...Нема да промашиш...Decki znae li nekoj kaj se naoga kancelarijata na Marina asistentkata po smetkovodstvo?
:pusk:Kaj profesorot sum jas pa aj kazete nesto od iskustvo , sto muabet da mu svrtam a tema za seminarska ja si biram taka ?:smir:
Ти пратив слика на е-маил каде се наоѓа кабинетот на асистентката МаринаDecki znae li nekoj kaj se naoga kancelarijata na Marina asistentkata po smetkovodstvo?
Ја по никој од тие немав прашања, економика од скриптата учев, направив семинарска и имам 10 :helou:Некој од постариве колеги... дали се наоѓаат прашања за некој предмет од 2 семестар(т.право, статистика,економика)???