Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 септември 2009
Мислења
70
Поени од реакции
0
ve molam....da mi kaze nekoj so e od vtora godina e biznis.....od licno iskustvo.....kako e kaj Kalina ja bev na predavanja i loso bese.......sega me faka panika.....ufffff.......:S:S:S:S:S.....mislam ovie kaj slave polesno ke pominat.....:S:S:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Некој нешто да не знае за Претприемништво и Теорија на организација, што како треба...?

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Decki a mene mi falat 6 poeni za da pominam na ispitot smet. mislite mozam da se izvadam so seminarska ili tesko ? :nesvest:
Основи на сметководство не постојат семинарски, бидејќи доколку го прашаш професорот ќе ти рече дека сеуште не ги знаеш стручните поими во сметководството, а не пак семинарска да пишеш.

Но сепак, пробај си, може ќе ти се посреќи. :smir:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Основи на сметководство не постојат семинарски, бидејќи доколку го прашаш професорот ќе ти рече дека сеуште не ги знаеш стручните поими во сметководството, а не пак семинарска да пишеш.

Но сепак, пробај си, може ќе ти се посреќи. :smir:
Зашто само да се лажеме тој не збори коа треба па ке му правиш муабет за ова :)))))) а и плус ке ти каже времето помина за тоа требало навреме да си мислиш позз

ripcence7

ripcence
Член од
26 јануари 2010
Мислења
61
Поени од реакции
0
Decki znae li nekoj kaj se naoga kancelarijata na Marina asistentkata po smetkovodstvo?

Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Decki znae li nekoj kaj se naoga kancelarijata na Marina asistentkata po smetkovodstvo?
Измеѓу амфитеатар 1 и амфитеатар 4...Нема да промашиш...

Кажаа многупати дека може книгата по економика на претпријатие да биде копија...но на предавање професорот кажа дека имало ново издание и ќе ни требала на колоквиум...стварно е така или сепак може да имаме копијаа...:icon_conf

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Имал некој Маркетинг на трговски претпријатија? Дали е лајт како што се збори и како што делува професорот или може да биде заебан?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Некој од постариве колеги... дали се наоѓаат прашања за некој предмет од 2 семестар(т.право, статистика,економика)???

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Некој од постариве колеги... дали се наоѓаат прашања за некој предмет од 2 семестар(т.право, статистика,економика)???
Ја по никој од тие немав прашања, економика од скриптата учев, направив семинарска и имам 10 :helou:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Луѓе да си знаете денес Љубиша сметководство дава оценки од 1 до 3 тие што се од презиме А до М а утре за останатите веројатно во истиот термин не сум сигурна само за терминот:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom