Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Да не знае некој што бил денеска на факултет дали има резултати од испитот еколошки менаџмент :salut:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
Decki a mene mi falat 6 poeni za da pominam na ispitot smet. mislite mozam da se izvadam so seminarska ili tesko ? :nesvest:

Член од
13 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
8
Мора само да се умре ништо друго не мора. Ја не се жалам од Славе, ѕвер е.:)
i jas ne se zalam od Slave...samo nemoj da sedis vo prvite klupi...uvek se prazni...idi pogore i nemas gajle....bitno e da ides redovno na vezbi i toa kaj Dragan zs najubavo objasnuva...i posle ke si gi naucis glavnite raboti od knigata, ke gi resis zadacite od zbirka i od vezbi i nemas gajle:)

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
i jas ne se zalam od Slave...samo nemoj da sedis vo prvite klupi...uvek se prazni...idi pogore i nemas gajle....bitno e da ides redovno na vezbi i toa kaj Dragan zs najubavo objasnuva...i posle ke si gi naucis glavnite raboti od knigata, ke gi resis zadacite od zbirka i od vezbi i nemas gajle:)
И никако eye-contact глеај доле или лево-десно негде... да не дојде до сусрет со погледите... ке треба да му дополнуваш реченици :smir:

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Edno prasanje: Deneska doznav deka sum bila matematika pustena na dopolnitelna, a mi imaa kazano deka sum padnata, me nemalo na spisokot. Pa ne bev da polagam dopolnitelna. Dali Drage bi mi dozvolil na narednata ispitna sesija dopolnitelna da polagam? Ili nemam sansi, pak odam na ispit?
Anyone ???

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Да не знае некој што бил денеска на факултет дали има резултати од испитот еколошки менаџмент :salut:
има оценки од испитот и тоа уште од вчера , денеска од 4 внесуваше оценки.одреден дел колеги се на дополнителна во понеделник , а оние кои не зеле денес оценка можат да го побараат професорот во канцеларија , така самиот рече.во петок сигурно ке е таму , бидејки впишува оценки од друг предмет кој го предава , така што може тогаш да го најдеш.
доколку евентуално си паднал/а , во јуни ке преполагаш она што го имаш паднато

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
A toa od iskustvo ??? Nema da mi skodi da odam da prasam Drage neli ?
Искрено само тој може да ти каже... не верувам дека ќе те пушти да полагаш само дополнителна, но секогаш се можни чуда.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
A toa od iskustvo ??? Nema da mi skodi da odam da prasam Drage neli ?
па знам колеги кои паднаа(ако сметаме дека неуспехот се важи исто како недоагање) на дополнителна и си отидоа на испит повторно :toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ако можело кога сака да се полага дополнителна тогаш сигурно никој не е глуп да полага после 3 дена од испитот, ќе си полага после 3 месеци и ќе има време да научи све за дополнителна... така да девојче јас мислам дека ќе си идеш на испит, сепак прашај си го драге....

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Колеги дали знае некој како се прашањата по Економика на претпријатија? Дали мора напамет да се учи многу? Како што ми изгледа материјалот целиот е ужасен:tapp:

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Aj nekoj postar kolega moze da mi kaze za predmetot Ekonomska statistika kaj Gaber, se mislam dali da go zamenam poso izbrav Nadvoresna trgovija?!?!?!?:pipi:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
38
Поени од реакции
1
има оценки од испитот и тоа уште од вчера , денеска од 4 внесуваше оценки.одреден дел колеги се на дополнителна во понеделник , а оние кои не зеле денес оценка можат да го побараат професорот во канцеларија , така самиот рече.во петок сигурно ке е таму , бидејки впишува оценки од друг предмет кој го предава , така што може тогаш да го најдеш.
доколку евентуално си паднал/а , во јуни ке преполагаш она што го имаш паднато
Фала ти за одличниот одговор ..:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom