Кај жената Не!Decki a mene mi falat 6 poeni za da pominam na ispitot smet. mislite mozam da se izvadam so seminarska ili tesko ? :nesvest:
i jas ne se zalam od Slave...samo nemoj da sedis vo prvite klupi...uvek se prazni...idi pogore i nemas gajle....bitno e da ides redovno na vezbi i toa kaj Dragan zs najubavo objasnuva...i posle ke si gi naucis glavnite raboti od knigata, ke gi resis zadacite od zbirka i od vezbi i nemas gajleМора само да се умре ништо друго не мора. Ја не се жалам од Славе, ѕвер е.
И никако eye-contact глеај доле или лево-десно негде... да не дојде до сусрет со погледите... ке треба да му дополнуваш реченици :smir:i jas ne se zalam od Slave...samo nemoj da sedis vo prvite klupi...uvek se prazni...idi pogore i nemas gajle....bitno e da ides redovno na vezbi i toa kaj Dragan zs najubavo objasnuva...i posle ke si gi naucis glavnite raboti od knigata, ke gi resis zadacite od zbirka i od vezbi i nemas gajle
Anyone ???Edno prasanje: Deneska doznav deka sum bila matematika pustena na dopolnitelna, a mi imaa kazano deka sum padnata, me nemalo na spisokot. Pa ne bev da polagam dopolnitelna. Dali Drage bi mi dozvolil na narednata ispitna sesija dopolnitelna da polagam? Ili nemam sansi, pak odam na ispit?
има оценки од испитот и тоа уште од вчера , денеска од 4 внесуваше оценки.одреден дел колеги се на дополнителна во понеделник , а оние кои не зеле денес оценка можат да го побараат професорот во канцеларија , така самиот рече.во петок сигурно ке е таму , бидејки впишува оценки од друг предмет кој го предава , така што може тогаш да го најдеш.Да не знае некој што бил денеска на факултет дали има резултати од испитот еколошки менаџмент :salut:
жалам колешке сте пропуштиле колосална шанса, испит колешке не ви бега :cry:Anyone ???
A toa od iskustvo ??? Nema da mi skodi da odam da prasam Drage neli ?жалам колешке сте пропуштиле колосална шанса, испит колешке не ви бега :cry:
Искрено само тој може да ти каже... не верувам дека ќе те пушти да полагаш само дополнителна, но секогаш се можни чуда.A toa od iskustvo ??? Nema da mi skodi da odam da prasam Drage neli ?
па знам колеги кои паднаа(ако сметаме дека неуспехот се важи исто како недоагање) на дополнителна и си отидоа на испит повторноA toa od iskustvo ??? Nema da mi skodi da odam da prasam Drage neli ?
Ако можело кога сака да се полага дополнителна тогаш сигурно никој не е глуп да полага после 3 дена од испитот, ќе си полага после 3 месеци и ќе има време да научи све за дополнителна... така да девојче јас мислам дека ќе си идеш на испит, сепак прашај си го драге....Anyone ???
Фала ти за одличниот одговор ..:salut:има оценки од испитот и тоа уште од вчера , денеска од 4 внесуваше оценки.одреден дел колеги се на дополнителна во понеделник , а оние кои не зеле денес оценка можат да го побараат професорот во канцеларија , така самиот рече.во петок сигурно ке е таму , бидејки впишува оценки од друг предмет кој го предава , така што може тогаш да го најдеш.
доколку евентуално си паднал/а , во јуни ке преполагаш она што го имаш паднато