МЧР оди само на вежби...Kolegi dali MCR treba da se ide na predavanja i ako moze nekoj da mi kaze koj izboren e polesen Teorija na odlucuvanje ili Upravuvanje so promeni, zosto zemav Teorija na odlucuvanje i neznam dali da go smenam...fala:smir:
Aha....oks fala:smir:МЧР оди само на вежби...
За другиве два не знам што да ти кажам, јас го имав само првиот и ти напишав понапред што мислам за тој предмет. Доколку го задржиш гледај да го фатиш на колоквиуми.
Не си го запишал грешно и нема потреба да има врска со Македонија.Што кажуваше таа по Трговско право во врска со zephyr.ugent.be ? Изгледа грешно го запишав сајтов, оти овај ми изгледа како да нема врска со Македонија, не пак со Трговско право
lele kolega i jas istiot problem....ne e do nas, mene toa mi izgleda nesto na belgiski pisuvano, a koja e vrskata so trgovsko pravo ne znam se bara nekoj koj ke ja razresi misterijata......:smir:Што кажуваше таа по Трговско право во врска со zephyr.ugent.be ? Изгледа грешно го запишав сајтов, оти овај ми изгледа како да нема врска со Македонија, не пак со Трговско право
POMOS :smir::smir::smir:Не си го запишал грешно и нема потреба да има врска со Македонија.
Зефир е платформа земена од братските универзитети, така да фино лепо пушти си англиски јазик, направи си акаунт и имаш после опција subscribe to courses. Ке ти се покаже листа од милион нејасни имиња, a меѓу нив имаш ECCF. Отвори го и барај доле во предметите трговско право 2009/10 и subscribe.
После тоа лесно ке се снајдеш
ако не се снајдеш кажи ми ке ти помогнам
МЧР книгата треба оригинал да си купиме или може со фотокопирана?МЧР оди само на вежби...
За другиве два не знам што да ти кажам, јас го имав само првиот и ти напишав понапред што мислам за тој предмет. Доколку го задржиш гледај да го фатиш на колоквиуми.
bese li na predavanja kaj kalina deneska?//ДА не му текнува на некој ој беше линкот од веб сајтот за статистика од денес.
нешто statistikafreevar.com
и уште едно прашање- по што е различна проф.Треневска Богоева од Ристески?
eve ti go tocno linkotДА не му текнува на некој ој беше линкот од веб сајтот за статистика од денес.
нешто statistikafreevar.com
и уште едно прашање- по што е различна проф.Треневска Богоева од Ристески?