u cetvrtok??? ne polagame u cetvrtok tuku u petok na 29.site studenti sme od 8:30 samo vidi si kade polagasa decki daa ne znaete od kolku saat polagame u cetvrtok smetkovodstvo?![]()
Има резултати, а има и оцени.:helou: Колеги има ли резултати Англиски 1?
Заеби предавања, седи дома, види во што убава зграда живееш.а кога ќе има распоред на предавања за летен семестар???
и тоа што викаш...Заеби предавања, седи дома, види во што убава зграда живееш.![]()
Е де па ти какво досадување, мене ми е глупо што неможам повеќе да помогнамof lele jas ovie gi imam doma ama sum gi zaboravila ama sepak fala mnogu milo i izvini sto ti dosagav
Колега а тие што сме маркетинг смееме да ви се придружиме во групата :kesa::kesa::kesa:http://www.facebook.com/?ref=home#/group.php?gid=178342534157&ref=mf
do site ekonomisti na facebook da se druzime
Аман бе пак ли во 8 30 се со чистачките сме на смена, уште метла да си земам :pos2::pos2:u cetvrtok??? ne polagame u cetvrtok tuku u petok na 29.site studenti sme od 8:30 samo vidi si kade polagas![]()
????????????????????/koga ke ima rezultati menadzment znae nekoj?
Uste malce????????????????????/
pa obicno stava do kaj 2 saat rezultatiuste kolku malce![]()
Lady J, алал да ти е...Пратено душичке :smir::smir:
da mn e glupo sto sme tolku rano....Колега а тие што сме маркетинг смееме да ви се придружиме во групата :kesa::kesa::kesa:
Аман бе пак ли во 8 30 се со чистачките сме на смена, уште метла да си земам :pos2::pos2: