Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 мај 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација??? :toe:
Tocno e :D tie sto se preku kolokvium na 27 vo 12h,a tie sto se preku ispit na 29 u 12h

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kolegi da ve prasam nesto :) Koga go potpolnuvavte obrazecot za zaverka na semestar koi predmeti gi zapisavte, tie sto ni bea vo 1 semestar ili tie sto ke ni se sega vo 2 ???

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Koleshke mozhe navamu da frlite edna kopija :D :pipi: elena_kikush@hotmail.com

baj d vej, lugje od uchebnik uchite ili samo od zbirkava?
Пратено :smir:

Од учебник а од збирка се проверувам и деф ги учам и од тестовите се проверувам, али задачите од збирката дефинитивно

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
За сите што полагате сметководство - Пред некоја година бев во либро и побарав материјал за 2 колокфиум, внатре има постари тестови, задачи, и решавано од вежби колешките мои беа истиот материјал го добија така да ве советувам да одите да го земете или пак ако ве мрзииииии случајно пишете пошто веќе го имам скенирано ќе ви го пратам. :toe:
:smir: уф што е добро со форумов назад :pipi:
праќај навака жити се

и ваљда на сите што побараа им пратив

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Kolegi da ve prasam nesto :) Koga go potpolnuvavte obrazecot za zaverka na semestar koi predmeti gi zapisavte, tie sto ni bea vo 1 semestar ili tie sto ke ni se sega vo 2 ???
нормално ека кога правиш заверка на прв семестар ги пишуваш тие што си ги слушала во семестарот кој го заверуваш

иначе, само за информација, ако има некој како мене што падна на поправен колоквиум економија:kesa: во јуни ќе се преполага повторно само 3 колоквиум

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom