- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 0
aj ve molam pratete mi gi prasanjata smetkovodstvo za ispit na damjan_n@hotmail.com fala odnapred
pozdrav
pozdrav

aj ve molam pratete mi gi prasanjata smetkovodstvo za ispit na damjan_n@hotmail.com fala odnapred
pozdrav![]()
Tocno eА да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација???![]()
Пратено :smir:Koleshke mozhe navamu da frlite edna kopija![]()
elena_kikush@hotmail.com
baj d vej, lugje od uchebnik uchite ili samo od zbirkava?
праќај навака жити сеЗа сите што полагате сметководство - Пред некоја година бев во либро и побарав материјал за 2 колокфиум, внатре има постари тестови, задачи, и решавано од вежби колешките мои беа истиот материјал го добија така да ве советувам да одите да го земете или пак ако ве мрзииииии случајно пишете пошто веќе го имам скенирано ќе ви го пратам.
:smir: уф што е добро со форумов назад![]()
Само пиши ми го маилот одма ќе ти пратам :wink:праќај навака жити се
и ваљда на сите што побараа им пратив
Пратено :smir:moze li i za mene prasanjata smetkovodstvo birotims@jahoo.com pozz,
нормално ека кога правиш заверка на прв семестар ги пишуваш тие што си ги слушала во семестарот кој го заверувашKolegi da ve prasam nestoKoga go potpolnuvavte obrazecot za zaverka na semestar koi predmeti gi zapisavte, tie sto ni bea vo 1 semestar ili tie sto ke ni se sega vo 2 ???
:pos2: Ако се вратиш наназад 30 страни само сметководство прашања се бараат, така ќе биде и до петокПусто сметководство што ви направи:helou: