Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дај бе полагајте веќе сметководство и доста ја труете темава. До сега и книга да не фативте, асмо од читање тука задачи требаше да научите:)

Член од
22 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
хахахаха........епа ете денес ке полагаме и со малку среќа веќе нема да треба да зборуваме на оваа тема повторно....од утре веќе ке се замараме со еколошки...:wink:

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Очигледно темава и форумов добија на значење со се повеке новорегистрирани членови.Да не ги исплашиме веднаш , треба да ги научиме како да го користат форумов правилно.
Се согласувам со колегата погоре , само од читање на темава се полагаат колоквиуми:helou: , се што треба е да се седне и да се прочита нешто нели......
ајде со лесно нека е денес и нека помине и ова рандеву со шифрарниците со лесно , па кој нема среќа на испит на крај на јануари.
Инаку еколошки на ист принцип ке биде и овој колоквиум , 5 прашања Т/Н , десет прашања со еден точен , и 5 со два или три точни одговори.
Последното 21во прашање , самиот професор не потенцираше какво би било , затоа доста киснење по форуми и седнете фрлете се на страничките еколошки.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Да не ги исплашиме веднаш , треба да ги научиме како да го користат форумов правилно.
Хахаха колега не е тоа проблемот....

Него ај кршете нозе(иако ова не помага ама баш ич), и немојте да предавате празен шифрарник:pos2:

Член од
26 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
Инаку еколошки на ист принцип ке биде и овој колоквиум , 5 прашања Т/Н , десет прашања со еден точен , и 5 со два или три точни одговори.
Последното 21во прашање , самиот професор не потенцираше какво би било

da da site znaeme sto ima na kolokviumite po ekoloski cim sme stignale do 3 tiot.:)A za 21 prasanje imase kazano deka moze bi ke se padne na edna grupa za kritiki na diskontiranje a na druga odnosot mengu drzavata i privatniot sektor.Mene me interesira da ne znae mozebi nekoj od lani sto prasanja imalo ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Колеги и колешки како третиов колоквиум сметководство???
За мене задачките беа смешни.... тие со точно/неточно имаше само еден точен одговор:pos2:....... и беа доста лесни.... а тие со повеќе... е кај тие имаше двосмислени и со 3 точни одговори... :toe::toe::toe:

Член од
12 ноември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
0
aj nekoj sto polagase ekonomija 3 kolokvium da mi kaze koj bese odgovorot na taa zadacata so inicijalen i vkupen depozit.imase nesto 95000.za kredit se rabotese neso :D.koj bese odgovorot ako znae nekoj

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
За мене задачките беа смешни.... тие со точно/неточно имаше само еден точен одговор:pos2:....... и беа доста лесни.... а тие со повеќе... е кај тие имаше двосмислени и со 3 точни одговори... :toe::toe::toe:

Јас бев 3 група и имаше доста збунувачки прашања , а ни рекоа дека има две грешни прашања па наводно ке бидат отфрлени е сега штоке биде ке видиме. Не сум нешто задоволен ама мислам дека ке поминам

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
jas bev cetvrta i stvarno prasanjata od teorija bea.....:nesvest::nesvest::nesvest:!a zadacite lesni i smesni. bar na toa da izvadime poeni:toe:

Член од
17 ноември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
2
Леле мислам дека ќе паднам сметковосдтво:kesa:
А ако полагам поправен и ако извадам убави поени на пример 80,на вториот имав 65 и на првиот 80 има врска што сум била на поправен или обично ќе мо се пресмета отцената(80+65+80)/3??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom