Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Постариве колеги дали памтат сметководство од последната тема дали имаше мн прашања и дали идеа во ситница кај прашањата или општо, затоа што има ептен учење на памет... ?????????????????????????????

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Таа табела што е на крај треба најмногу да се знае, јас имам семинарска од таму.Тие школи ќе паднат 100% .

Член од
3 февруари 2009
Мислења
104
Поени од реакции
0
Ve molam neka pishe nekoj
koi se prashanjata sto marketing sigurno ke se padnat na kolokvumot

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.008
Поени од реакции
5.655
Ги пишува 2-3 страни наназад :)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
pa me interesira za ekonomija taki fiti i deovna
За деловна не знам немав таков преедмет. А економија имаше поправен само мислам дека само тие што имаа 22 поени,нели со 24 се положуваше,на тие што им фалеше едно прашање за положување,така нешто беше.

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
ејј:vozbud: да ве прашам нешо...љубиша по сметководство дале ќе се расположи да дај потписи за прва година ..зашо денес беше многу откачен.:jaj:
:baeh:

Член од
11 септември 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Aj ako nekoj mozhe da kazhe dali mozhe da se polaga vo januari bez da se plati vtorata rata odnosno da se zaveri semestar?????@!!!!!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Aj ako nekoj mozhe da kazhe dali mozhe da se polaga vo januari bez da se plati vtorata rata odnosno da se zaveri semestar?????@!!!!!
Ако си условно запишан можеш да полагаш и заверката и плаќањето се врши првата недела од февруари од 4 до 15 поточно.
Ако не треба да уплатши и да завериш пред сесијата,или поточно мислам дека беше до 15 јануари.

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Можно ли е Шуклев утре да дава потписи на сите?? Затоа што од оваа година не е задолжително да се купува оригинал книга, па си помислив и на ова !??? :toe:

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
Можно ли е Шуклев утре да дава потписи на сите?? Затоа што од оваа година не е задолжително да се купува оригинал книга, па си помислив и на ова !??? :toe:
не е битно дали имаш книга купено туку дали те има на список којшто тој ќе избере

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
:eek:ftopic: Колеги и колешки бидете хумани утре и дарувајте крв!!!!!!!!!

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
не е битно дали имаш книга купено туку дали те има на список којшто тој ќе избере

Знам дека нема врска со книгата.Туку муабетот ми е да не не смее оваа година така да прави, тие што ги нема на список да плакаат????

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ve molam neka pishe nekoj
koi se prashanjata sto marketing sigurno ke se padnat na kolokvumot

Едното било кои се класични системи на малопродажба - амбулантна трговија и браншна трговија (страна 277)
Другото било за предности на користењето на производниот модел на организација (страна 342) pozzzzzzzzzzzzzz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom