@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
na dekemvriska sesija mislis?Koga e finansiski menadzment ispitot?
na dekemvriska sesija mislis?Koga e finansiski menadzment ispitot?
Утре од 9колеги е увидот по сметководство?
не сум сигурна колега но изгледа се на 19 Етика, а сметководство после или на 26Дали знае некој кога се закажани сметководство и деловна етика колоквиумите???
значи нема ти е да не делат кај кого да одиме на усно туку ние избираме или лошо разбрав? ФАЛА :smir:Треба да му кажеш, ќе те запише мислам на лист. Инаку мислам може кај кој сакаш да отидеш, ама мене лани ми предаваше Владимир па викам ај да го испоштувам
Paaaaa?!!!!!:cry::cry:Pozdrav...ima li nekoj informacii vo vrska so ISPITOT MAKROEKONOMIJA?
site mi vikaat deka e mnogu tesko na ispit, i stvarno ochajna sum...
...ako ima nekoj bilo kakvi iskustva vo vrska so ova, ve molam, obavezno da mi pise...
Elvana Gjata ne e tesko samo uciiiiiPaaaaa?!!!!!:cry::cry:
Филиповски така фино ни го спопика у понеделникот, нема да стигнат сите теми да ги предадат, ама сепак ќе треба сите 9 глави да се научат за 3 колоквиум, или ко он што рече:`Колеги, ќе има предавања изгледа и после колоквиумска недела(не знам за кога збореше, 31декември?!), ама тогаш не знам што ќе предаваме затоа што целиот материјал ќе го завршиме со третиот колоквиум(тука имаше шлогирање од аудиториумот у амфитеатар). Нема да стигнеме цел да го предадеме, ќе треба нешто сами да си научите дома`a може ли некој да ни спомне чисто онака кои теми за 3 кол. економија ни се исфрлени?:smir:
оф мори мајко како ќе стигнам да ги научам сите 200стр. до 24ти? (на 24ти ни беше колоквиумот ако се лажам поправете) Али утре ќе идам на предавања кај таки фити и ќе видам он што ќе ни каже за 3тиов материјал.Филиповски така фино ни го спопика у понеделникот, нема да стигнат сите теми да ги предадат, ама сепак ќе треба сите 9 глави да се научат за 3 колоквиум, или ко он што рече:`Колеги, ќе има предавања изгледа и после колоквиумска недела(не знам за кога збореше, 31декември?!), ама тогаш не знам што ќе предаваме затоа што целиот материјал ќе го завршиме со третиот колоквиум(тука имаше шлогирање од аудиториумот у амфитеатар). Нема да стигнеме цел да го предадеме, ќе треба нешто сами да си научите дома`
Фалачаопријатно
Иначе, само три лекции не треба да се научат(што кажал до сега):
- 15.4 Фактори што го условуваат економскиот раст-општ пристап(317 стр.)
- 15.5 Фактори што ја детерминираат продуктивноста(320 стр.)
- Кондратиеви долги бранови и Кузнециевите циклуси во градежништвото(341 стр.)
* само да се прочита - 16.2 Големата депресија од 1929 до 1933година(331 стр.)