Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Samo kreativci mozat da odgovorat na prasanjata od case study!!! ahahahahahahahaha :baeh: mnoooogu se interesni, prosto neobicni...hahaha zadovolstvo da ti e da gi razmisluvas...i na kraj pak da ne gi smislis ahahahahaha!!!

Само еден точен одговор од 5 ке има на кејсовите?

Ne znam...ako toa e nesto novo od ovaa godina...!!! Lani od 5 ponudeni odgovori nemase naznaceno kolku se tocni...od "a" do "d" e se mozno (bea povekekratni odgovorite na kejsovite)! A sto demek sea bi bil samo 1 tocen????? Ima nekoi izmeni???

Ne znam...ako toa e nesto novo od ovaa godina...!!! Lani od 5 ponudeni odgovori nemase naznaceno kolku se tocni...od "a" do "d" e se mozno (bea povekekratni odgovorite na kejsovite)! A sto demek sea bi bil samo 1 tocen????? Ima nekoi izmeni???

Тешко да има некој измени. Само прашав јас, врска неам како ке биде :)

земав копија од новата менаџмент и коа напраив споредба со ланската...се изненадив мошне, не знаев дека толку многу промени ќе има :tapp:
ќе може некој да ми каже кога се полага управување со производ и маркетинг менаџмент и до која страна треба да се учат овие два предмета, фала

земав копија од новата менаџмент и коа напраив споредба со ланската...се изненадив мошне, не знаев дека толку многу промени ќе има :tapp:
ќе може некој да ми каже кога се полага управување со производ и маркетинг менаџмент и до која страна треба да се учат овие два предмета, фала

Маркетинг менаџмент се првите 4 чаптера и се полага на 20ти.

Иначе, не си морала да правиш споредба, отвараш во Предговорот - дел "Нови содржини".

е де бе, како изгледаат тие прашања!? јас ги гледам кејсовиве и претпоставувам дека во нив треба да се препознае нешто што било во темата, што не е нешто тешко. Што е невозможното ме интересира...
Едно е да претпоставуваш, друго е да се имаш лично уверено :)
Да, одговорот ќе ти биде и заокружен :) Ти ќе треба само да си го префрлиш во шифрарник. :)

Се зезам, сигурно имаат решенија тие case study, но... :raz:

Да, одговорот ќе ти биде и заокружен :) Ти ќе треба само да си го префрлиш во шифрарник. :)

Претходните case-ови од лани бар беа заокружени приказни и прашањата беа некако поврзани тесно со материјалот.
Баш сега читнав некои од новите, овие се со отворен крај и на вас е да одлучите што и како во иднина.
Е сега, ако прашањето биде "како би постапиле?", ми мириса на уште поголем број утнати одговори од лани.
Еии, а лани ова време се радувавме дека екстра 20 бода иаме, али...

:pos2::pos2::pos2::pos2:

me mrzi da ucam zborce do zborce delovna etika... aj nekoj neka bide dobar fin i mil da mi prati pp so nesto sto bi mozelo da mi se padne na I kolokvium?:pipi::smir:

me mrzi da ucam zborce do zborce delovna etika... aj nekoj neka bide dobar fin i mil da mi prati pp so nesto sto bi mozelo da mi se padne na I kolokvium?:pipi::smir:
Зар и Етика ви е тешко??? :) Не ги учи првите две лекции, а од се друго учи само дефиниции и набројувања. Колку што се сеќавам така беше. И не заебавајте Етика беше најлесен предмет

Зар и Етика ви е тешко??? :) Не ги учи првите две лекции, а од се друго учи само дефиниции и набројувања. Колку што се сеќавам така беше. И не заебавајте Етика беше најлесен предмет

Па ми кажаа да сум учела све на памет, а јас си учам со разбирање и ми е тешкичко зашто не можам да се сконцентирам да научам. Фала. А баш првите две лекции успеав да ги научам :/ :)

Па ми кажаа да сум учела све на памет, а јас си учам со разбирање и ми е тешкичко зашто не можам да се сконцентирам да научам. Фала. А баш првите две лекции успеав да ги научам :/ :)

Hahaha I jas prvite dve gi znaev najdobro. Btw nema vrska deka tolku se na pamet trebalo da se uci. Prvo nemas mnogu strani a drugo nema kojznae kolku nabrojuvanje. Uzivaj lesno e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom