Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Т.е. математика мислам дека мора таблици да купиш само.
И збирка задачи, зашто дозволува со збирка на колоквиум![]()
Да ми каже некој на што предавања/вежби да одам во 3-та година Е-бизнис?
И на кои колоквиуми да се фокусирам?
Планирам да бубам маркетинг цел семестар за да исчистам година. Не сакам се да пропуштам од 5-ти семестар, ама не сакам ни да трошам време на глупости.
Ова ми се предметите:
• Маркетинг менаџмент
• Менаџмент на Е-бизнис 1
• Основи на Интернет архитектура
• Логистика
• Менаџмент на информациони системи (се мислам да го сменам)
Наместо да бидеш џентлмен и да и ги подариш на колешката, ти сакаш да и ги продавашМоже да ти ги продадам моите од лани![]()
МИС мене ми е задолжителен, но ми предаваше и еден друг предмет лани. Професорот се прави дека е добар, кажува вицеви, зезанции, ни кажуваше и дека сите ќе имаме десетки, но оценките беа... еден другар со 84 од 90 можни поени и редовен (се пушташе список на секој час) доби 8-ка. Инаку вртат прашања, кои се паѓаат секоја година, но се нема време да се напишат сите 25 прашања за саат и пол. На испит поставува 50 прашања кои се на осум страни, за три-четири саати, кои исто така не можат да се одговорат сите :raz:+1, и мене ме интересира истово.
Него, смени го МИС - НА ПИШУВАЊЕ Е.
Колегата Чејнс рече "само будали зимаат МИС", па сеа ти види)
Него, смени го МИС - НА ПИШУВАЊЕ Е.
Колегата Чејнс рече "само будали зимаат МИС", па сеа ти види)
МИС мене ми е задолжителен, но ми предаваше и еден друг предмет лани. Професорот се прави дека е добар, кажува вицеви, зезанции, ни кажуваше и дека сите ќе имаме десетки, но оценките беа... еден другар со 84 од 90 можни поени и редовен (се пушташе список на секој час) доби 8-ка. Инаку вртат прашања, кои се паѓаат секоја година, но се нема време да се напишат сите 25 прашања за саат и пол. На испит поставува 50 прашања кои се на осум страни, за три-четири саати, кои исто така не можат да се одговорат сите :raz:
Епa на вас е да одлучите дали ќе си го задржите МИС![]()
И доста за факултетов, беше ли некој на Филипче Котлер? Кажа нешто паметно?Па за 500 евра по човек, морал да каже нешто паметно
![]()
Дали за прв колок. менаџмент треба да се обрне внимание на (скоро) секоја реченица или само најважните работи??