Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Леле утре сум од 12 до 18 на предавања, лудило распоред.
Ај тоа ок до негде ама каде бе само 2 групи да се имало. Втора група го јаде, имаат предавања некад до 18 часот а прва група онака до 14 им е максимум, дај боже да се смени тоа.

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
U vtora mora li da si redoven na predavanja, ili ke bide kako sto bese u prva duvni vetre pa aj na fax

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ај тоа ок до негде ама каде бе само 2 групи да се имало. Втора група го јаде, имаат предавања некад до 18 часот а прва група онака до 14 им е максимум, дај боже да се смени тоа.
Сум се збунил xD до 16 часот имам максимум предавања, е ова веќе се јаде. Некој да ми каже прв семестар од Е-бизнис смер кои предмети се учат?

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
нема везе која група си, кога сакаш можеш да одиш. ама луѓе ќе има недела-2 максимум, после ќе е полно само на економија предавања, а на овие другиве ќе има 10-20 души (барем така беше лани). а во втор семестар тие 10-20 ќе се сведат на 5-15:)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Probaj ne idi kaj Bobek :)
Јас не одев, од чисто економски причини.
Три пати неделно до факс и назад со кола, плус 30 денари за паркинг (не планирав веќе да ја кршам колата на тој паркингот кај МТВ)...некако ми беше многу над 500те денари кои ги платив на студентски после.

Прва е иста како втора...сега за трета треба да видам, може ќе мора да се оди. На вежби, на предавања пак ќе е гола вода изгледа, бидејќи се истите професори.

Член од
9 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
1
Rasporedot uste go nema na nasata slavna strana na fax....!!! :tapp: Ke moze li mala pomos koj znae koga se slusaat slednive predmeti:
MIS...Proizvoden menadzment...Etika...i Strategiski menadzment!:baeh: Site informacii se dobredojdeni! Pozz

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нека пише некој распоред за прва година, ми треба за еден колега. :)

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Ova e rasporedot za II grupa koj go prepisav deneska od oglasnata tabla.Taa grupa se sostoi od E-biznis , marketing , opsta ekonomija i nadvoresna trgovija departmanite.

Ponedelnik
12-14 Sociologija
14-16 Matematika
16-18 Osnovi na ekonomija
Vtornik
12-14 Sociologija
14-16 Matematika
Sreda
12-14 Delovna etika
14-16 Smetkovodstvo
Cetvrtok
08-10 Delovna etika
10-12 Ekoloski menadzment
14-16 Smetkovodstvo
Petok
09-11 Sociologija
11-13 Ekoloski menadzment

Predavanjata se odrzuvaat vo Amfiteatar 4

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
во 10. НО, јас денес отидов во 10 и беше ПРЕПОЛНО и не ни стигнав да влезам. веројатно идат од 8 и дремат дур не отвори...
Отвараат во 10:30, а колеги почнуваат да се собираат околу 8:30 саат... така да, ептен е интересно :nerv:
Ne ja plasi tolku :) i da ne odi na predavanje na Menadzment najloso sto moze da bide ke bide toa sto ke treba da plati 500 denari za potpis
Моја препорака ти е да одиш на предавања кај Шуклев, неколку пати во семестарот пушта списоци. И доколку падниш на трет колоквиум на тие што се на списоците или им дозволува да одат на дополнителна или ги пушта и без дополнителна. Исто така и семинарска работа е пожелна. Уфффф... кој ќе оди утре од сабајле, што мислите, ќе ни даде ли Шуклев да полагаме на колоквиуми??? :raz:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160

lele dosta kje okapeme na predavanja... :( a mnogu e bezveze i rasporedot za cetvrtok, go reklamiraat bifenceto so 4 saati odmor :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom