Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
после испитна сесија е запишување година
иначе да замолам за помош, дали некој ги знае или барем делумно се сеќава на кејсовите менаџмент што ги има давано до сега и точните одговори :toe:

:nenene: ...slusnav deka na ekonomski ako ne si ja zemes ocenata od polozeniot predmet vo rok od 6 meseci, togas ti se ponistuva polaganjeto i treba pak da se polaga... dali znae nekoj dali e tocno ova ???

:nenene: ...slusnav deka na ekonomski ako ne si ja zemes ocenata od polozeniot predmet vo rok od 6 meseci, togas ti se ponistuva polaganjeto i treba pak da se polaga... dali znae nekoj dali e tocno ova ???

Ima logika vo toa... ali mislam deka ne e taka, poso u juni vidov tipce so si zimase ocena sea, a imal polozeno pred godina ipol ili taka neso...

Може да аплицирам со фотокопирани сведителства (заверени на нотар) ?
mislam deka moze

ima vistina vo toa. samo sepak se e vo zavisnost od dogovor so profesorot

ајде бе не ми е јасно како кажувате само како на економски да е така што на другиве факс да не и ги чуват со години неможе да ве разберам стварноо .............

Ќе каже ли некој кога се полага маркетинг? Дали испитиот останува на 27.08. или има некои измени. Бил ли некој на факултет деновиве да види дали има списоци? Ве молам пишете. Поздрав:helou:

Ќе каже ли некој кога се полага маркетинг? Дали испитиот останува на 27.08. или има некои измени. Бил ли некој на факултет деновиве да види дали има списоци? Ве молам пишете. Поздрав:helou:

Kolega na www.eccf.ukim.edu.mk imas rasored

Kolegi ima li nekoj koj znae vo kolku se polaga upravuvacko smetkovodstvo, za na 21 se raboti. pozz

Во 8:00 се полага управувачко

Се полага на 27.08 во 8:00

Знае некој од колку часот ќе се полага англиски 1 на 22.08?

Знае некој дали се објавени прелиминарните резултати од финансиски менаџмент?
Ги има на интернет?

i mene me interesira nesto slicno samo sto mene mi treba za ekonomija.barav na stranicata na ukim na ekonomskiot fakultet no nikako ne mozam da najdam rezultati:(
dali znae nekoj kade mozat da se vidat rezultatite?

Знае некој дали се објавени прелиминарните резултати од финансиски менаџмент?
Ги има на интернет?

Има објавено некои резултати, имаше многу луѓе пред факултет. Ама како што ја слушнав сабајле таа од студентски додека бев надрвор рече дека ке објавеле само бодови. Ако те интересираат бодовите, тоа има објавено, а ако бараш некои други резултати мислам дека нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom