Ima logika vo toa... ali mislam deka ne e taka, poso u juni vidov tipce so si zimase ocena sea, a imal polozeno pred godina ipol ili taka neso...:nenene: ...slusnav deka na ekonomski ako ne si ja zemes ocenata od polozeniot predmet vo rok od 6 meseci, togas ti se ponistuva polaganjeto i treba pak da se polaga... dali znae nekoj dali e tocno ova ???
mislam deka mozeМоже да аплицирам со фотокопирани сведителства (заверени на нотар) ?
ima vistina vo toa. samo sepak se e vo zavisnost od dogovor so profesorot:nenene: ...slusnav deka na ekonomski ako ne si ja zemes ocenata od polozeniot predmet vo rok od 6 meseci, togas ti se ponistuva polaganjeto i treba pak da se polaga... dali znae nekoj dali e tocno ova ???
ајде бе не ми е јасно како кажувате само како на економски да е така што на другиве факс да не и ги чуват со години неможе да ве разберам стварноо .............:nenene: ...slusnav deka na ekonomski ako ne si ja zemes ocenata od polozeniot predmet vo rok od 6 meseci, togas ti se ponistuva polaganjeto i treba pak da se polaga... dali znae nekoj dali e tocno ova ???
Kolega na www.eccf.ukim.edu.mk imas rasoredЌе каже ли некој кога се полага маркетинг? Дали испитиот останува на 27.08. или има некои измени. Бил ли некој на факултет деновиве да види дали има списоци? Ве молам пишете. Поздрав:helou:
Во 8:00 се полага управувачкоKolegi ima li nekoj koj znae vo kolku se polaga upravuvacko smetkovodstvo, za na 21 se raboti. pozz
Ќе каже ли некој кога се полага маркетинг? Дали испитиот останува на 27.08. или има некои измени. Бил ли некој на факултет деновиве да види дали има списоци? Ве молам пишете. Поздрав:helou:
А имаше списоци за полагање по простории Маркетинг?Се полага на 27.08 во 8:00
Има списоци за полагање маркетингА имаше списоци за полагање по простории Маркетинг?
Има објавено некои резултати, имаше многу луѓе пред факултет. Ама како што ја слушнав сабајле таа од студентски додека бев надрвор рече дека ке објавеле само бодови. Ако те интересираат бодовите, тоа има објавено, а ако бараш некои други резултати мислам дека нема.Знае некој дали се објавени прелиминарните резултати од финансиски менаџмент?
Ги има на интернет?