Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nekoj od postarite moze li da kaze neso za ekonomika tret kolokvium,dali od skripta da ucime ili kniga

Економика за трет колоквиум строго од книга. . . барем така ми кажаа.
Иначе треба да се учи од таму кај што застанавме 314 до крај со тоа што 7 и 11 глава не требаат. Во превод 116 страни за трет:)

Бујрун колешке, сам себе го цитирал:helou:

Пред две недели за семинарските на студентски ми кажаа дека краен рок е 8 мај... Сега ако имаат нешто сменето не знам :)

можеби е полесно да има пресметки него оние бубаторскине кретенски прашања. инаку, чув (и не ми се верува) дека можело да има прашања од првите два колоквиуми на трет (втф).
ова ќе биде најлесен колоквиум треба да се реши за 20 мин позз

Семинарските требаше да бидат предадени до 8 мај. Меѓутоа тие д суденски кажаа дека ке примат и понеделник и вторник. А инаку од 10 до 15 мај се поденсуват пријави.

Семинарските требаше да бидат предадени до 8 мај. Меѓутоа тие д суденски кажаа дека ке примат и понеделник и вторник. А инаку од 10 до 15 мај се поденсуват пријави.
Пријавување само на колоквиуми или пријавување и на испити???

луѓе , коа даваат потписи професориве ?

..ИТНО!!!!!!
Ми треба семинарска работа за трета год на економски..на тема "Франшиза" кој има или знае негде од кај шо можам да најдам..нека ми пише на мејл мсн или пп...итно е многу ..

Однапред благодарам..

Знае ли некој од постарите генерации кога отприлика ги истакнуваат списоците со датуми за полагање во јунската сесија???

Mislam deka bi trebalo od utre da ima spisoci za junskata ispitna sesija t.e koga se polaga sekoj ispit

Едно другарче прашува дали на економски ги примаат сите во државна квота без разлика на успехот или има и таму ограничување и ако има дали се гледа според просекот од 4 години или според матурата.Он е 3.6 просек.....:toe:

Мислам дека тој би бил пресреќен ако успее да влезе во приватна квота :toe:

Инаку студентите се примаат според вкупните поени, ама со таков просек... тешко.

Mislam deka slusnav deka ako na nekoj mu falat 2 ili 3 boda za povisoka ocenka, ke moze da napravi strucen trud ili takvo nesto.
а тоа после третиот колок. ќе даде да се изработи стручен труд или сеа ќе треба да барам да ми даде тема????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom