Во поденелник 09.01.2009, амфитеатар 1,3,4, мислам дека беше од 9 ама не сум сигурен. Ќе одам да видам во петок па ќе ви кажам.a koga se polaga toj dopolnitelen test za tret del ?
Во поденелник 09.01.2009, амфитеатар 1,3,4, мислам дека беше од 9 ама не сум сигурен. Ќе одам да видам во петок па ќе ви кажам.a koga se polaga toj dopolnitelen test za tret del ?
Мислам дека е од 8.Во поденелник 09.01.2009, амфитеатар 1,3,4, мислам дека беше од 9 ама не сум сигурен. Ќе одам да видам во петок па ќе ви кажам.
Тие што ги пуштиле менаџмент на дополнително, ако знаат да кажат што треба да се учи.
Цел испит или само трет колоквиум?
иди ти од 8 па ако си од 10 таман ќе си повториш :smeshko:Да не видел некој од колку се полага руски на 8.02.2009? Мислам дека беше или од 8 или од 10 ама не се сеќавам точно од колку. Кој знае нека пише
Хехехехе паметно, ама ја ќе идам на среќа на испит, така да ќе ми биде залудно трошење на време (и што е најтрагично за џабе ќе станам толку рано :neneneиди ти од 8 па ако си од 10 таман ќе си повториш :smeshko:
Ја на колок положив. Земи реши си ја збирката и прочитај све во учебник ако стигнеш 2 пати пошо нема мн 70 стр се не би требало да имаш прблеми.Luge aj koj ke polaga tret popraven po osnovi na smetkovodstvo da kaze sto kako ke bide,dali ima nekoi materijalcinja za ucenje ili samo od zbirka se uci. pozzz
Мој совет за сметководство е само од книгата да научиш или барем повеќе на книгата да обрниш внимание.На секоја реченица, на секој податок...Ако ја знаеш добро теоријата од книгата, ќе немаш никаков проблем со задачите на колоквиум, а секогаш се лесни и едноставни (колку што е можно...).Нема потреба се' од збирката да се решава.Luge aj koj ke polaga tret popraven po osnovi na smetkovodstvo da kaze sto kako ke bide,dali ima nekoi materijalcinja za ucenje ili samo od zbirka se uci. pozzz
Tie so zaokruzuvanje bitno resi gi sto se vo zbirkaМој совет за сметководство е само од книгата да научиш или барем повеќе на книгата да обрниш внимание.На секоја реченица, на секој податок...Ако ја знаеш добро теоријата од книгата, ќе немаш никаков проблем со задачите на колоквиум, а секогаш се лесни и едноставни (колку што е можно...).Нема потреба се' од збирката да се решава.