N
NeMiRnA
Гостин
Па ако не се поставени,ќе мора некого да убијам...дај ми линк да проверам...
Со време дечки,со време...а не ден пред колоквиум...
Со време дечки,со време...а не ден пред колоквиум...
Druze supre e ete ti ides na fax i ne informiras site. A kolku za tvoja informacija toa na oglasna go zalepija na 30.12 a tie sto si bea od strana uste na 26.12 si zaminaa taka da ako se delat informacii niz forumi i blokovi, ti nemas pravo nikogo da pavis glup ili slep. Aj sea ako si student so srekja na posledni kolokviumi. Zalepi 10 po site predmeti, nacijata ima potreba od uceni ljugjeПа добро бе луѓе, за што идете на факултет? Не се оди само за предавања. Уште пред Нова Година е објавено на огласна табла дека 5 јануари е неработен ден.:uvo:
Ма не барам јас 10ки. За мене пристојна оценка е 7, евентуално 8. Скромно дете сум јас. Поздрав:kajg:Druze supre e ete ti ides na fax i ne informiras site. A kolku za tvoja informacija toa na oglasna go zalepija na 30.12 a tie sto si bea od strana uste na 26.12 si zaminaa taka da ako se delat informacii niz forumi i blokovi, ti nemas pravo nikogo da pavis glup ili slep. Aj sea ako si student so srekja na posledni kolokviumi. Zalepi 10 po site predmeti, nacijata ima potreba od uceni ljugje
Зошто или? Не ли треба и потпис и оценка да имам?И зошто треба да се плати и да се моли? На кого?...Ништо не сфаќам...Duagarce fizicko ke si go platis potpisot ili ke ides ke se molis da ti dadat ocenka iako tesko da ke uspeesh.
Oceni fizicko nema, treba damo da si zemes potpis. Ako ne se lazam treba da odis na pedagoski (tamu po raspoered imate casevi) i ke najdes nekoj profesor i ke go zamolis da ti dade potpis. Megjutoa tie tamu ne se humani i nadvaat popisi na tie sto ne odat na predavanje. Zatoa ake te mrzi da ides u pedagoski i da molis ke ides ke si platis 500 denari. Od 01.01 ima novi smetki fakultetot i tolku, isto ke napravis i vo 2 semestar bidejki pak imas fizickoЗошто или? Не ли треба и потпис и оценка да имам?И зошто треба да се плати и да се моли? На кого?...Ништо не сфаќам...
Заверка на семестар ако ти е се ОК од претходна година ти е од 15-20/01/2009 во истиот период се пријавуват и испити. Ако полагаш преку колоквиум ке напишеш на пријава дека си полагал преку колоквиум. Доколку имаш останато предмети од претходна академска година сеа само ќе пријавиш, испити, па ке полагаш па дури откако ке полозис ќе завериш семестар тоа после сесијата:helou:Од кога до кога е пријавување на испити и кога е заверката?