:je:Да го поздравам колегата Chains со изреката "Палиме-гасиме!"
Нема веза.Јас полагав на испит и полесен не можеше да ми се падне.а за женско ќе биде многу потежок испитот???
Тешко некој следна година кај Снеки,кога ќе е изборенЈас само да си го поздравам татко ми од тука,затоа што знам знам дека ме чита и се нервира!Тато те сакам:back:
Ајде бе што се секирате...се ќе биде супер...:smir:
П.С.И Снеки изгуби бодови,тра ла ла ла...тра ла ла ла...и самите знаете како.
Не се баш сите митови точни, пак има некои работи што не се баш црни кај неа..:je:
Никогаш немам полагано нешто вакво.Си го повлекувам зборот за Снеки неколку страници наназад.СИТЕ ама буквално СИТЕ митови што ќе ги слушнете за Снеки се точни.Партали не направи на тестот.Кога го видов не знаев што да правам.А го спремам цел месец.Колоквиумов како што кажа Мац беше најтешко нешто во овие две години.
Каква радост со Мац споделивме на факс тоа беше лудило.
Ајде сега третиот не би требало да биде вака жесток.Ја имаме квотата од 350 и кусур студенти...
@ ивана---Во читалната се одржуваат редовно колоквиуми и за време на колоквиумската недела најчесто не е отворена за студентите
Сосема си во право,мислам дека и Трговско Право при промената на професорите беше таква методологија,но таму бар првиот беше боза,а вториот нормално тежок.Не се баш сите митови точни, пак има некои работи што не се баш црни кај неа..
Проблемот не е во прашањата, прашањата беа ок, беа логички и таман. Проблемот е што има нагла промена на методологија на испрашување. Проблемот е што ние немавме појма какви ќе бидат.... Значи на прв колоквиум беше битно да се знае кои поделбите, а сега треба да се знае длабоко карактеристиките на рабоќето... и поќето паѓаат не оти не учат, туку оти го прават истото јас што го правв (getting the big picture )... а тоа пустото, и примери, и загради све требало памтење.
Да го најавеше дека ваков ќе биди немаше проблем ... ама гром од ведро небо ...досега општи работи сега оп детали... тоа не бива.
Многу ме занима ако 4 девојки седат една до друга и една позади друга во анфитеатар однак на сите им дава иста "елиминациона" група.... Ако знаеш знаеш нема трето бре.....и ако во просек има десет према еден жени ондак сите ги пага????Машките секогаш добиваат лесна група кај него.
И тоа бидејќи не мрази,ама најсериозно ова
Со женските,бидејќи ги сака,сака да си прај муабет,па ги паѓа сите,да му доаѓаат да го молат,и на консултации.
И јас лани бев баксузот на кого асистентот му подели елиминациона група,па паднав втор:helou:
Ама затоа испитот беше стандардно лесен,ко за машко!:star: