Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така и си мислев.
:smir:

лани е-бизнис со колку се положуваше од сите три заедно?
п.с. се сеќава некој лани што задачи даде на вториот математика?

da ne gi ima nekoj prasanjata za vtor kolok megunarodna da gi stai ??? kako za prviot sto gi imase ,ako moze mislam ??? :)
i cestito na site so polozija menadzment :D

Прашањата за вториот колоквиум по меѓународна најверојатно утре ќе бидат објавени на eknomski.wordpress.com
Поздрав, и доколку некој има некои материјали ве молиме да ни ги испрати на mail: ekonomski.informator@gmail.com при што гарантираме целосна анонимност.

Дава, дава Шуклев поправен на третиот колоквиум менаџмент.
Најверојатно ќе е на истиот ден со самиот испит, во февруари.

a popravniot e u feb. na ispit taka ? ili ne ?
loshoooooo posho mene mi e ostanato matematika
tesho deka Shuklev kje mi dozvoli da idam u feb. na popraven :(
Нели е подобро да завршат вториве колоквиуми, да дојде третиот и после тоа да му се мислиш дали да земеш оценка или да одиш на поправен :) Штом веќе си дошол до трет, глупаво е да го падниш :D

Епа колеги нека ни е на здравје со она отров-од-втор-колоквиум по маркетинг.

бај д веј.. ако оди некој да види рез нека ми кажи шо имам сторено плиззз

Првите 2 минаа одлично. Е - бизнис имам 23/25, а математика најверојтно ми е грешно само едното прашање, така да изгледа 27 ќе бидат. Него јас да си прашам, некако многу лесни првите 2 теста математика ми се паднаа, да не не скине на трет колоквиум сите:)

јас сум една од "среќничките" на кои им се падна елиминаторна група по математика...ајде наздравје испит:nerv:

Да го поздравам колегата Chains со изреката "Палиме-гасиме!"

Маркетинг беше ултра тешко,еден од најтешките колоквиуми во овие две години,но ете,извадивме жива глава.

И со намалена граница,има 351 паднат од 700 души.
Да беше 12 границата,ќе имаше некаде 450,најмалце.

А какви само депресии имав од колеги сабајлево после колоквиум,дека ќе паднеле и ќе отпишувале факс :helou:

јас сум една од "среќничките" на кои им се падна елиминаторна група по математика...ајде наздравје испит:nerv:
Тоа значи дека имаше интеграл, партиција и доказ? Денес што слушнав муабети или луѓето беа мојата лесна група или таа што ја спомнав сеа.

Тоа значи дека имаше интеграл, партиција и доказ? Денес што слушнав муабети или луѓето беа мојата лесна група или таа што ја спомнав сеа.

Машките секогаш добиваат лесна група кај него.
И тоа бидејќи не мрази,ама најсериозно ова :)

Со женските,бидејќи ги сака,сака да си прај муабет,па ги паѓа сите,да му доаѓаат да го молат,и на консултации.

И јас лани бев баксузот на кого асистентот му подели елиминациона група,па паднав втор:helou:
Ама затоа испитот беше стандардно лесен,ко за машко!:star:

Машките секогаш добиваат лесна група кај него.
И тоа бидејќи не мрази,ама најсериозно ова :)

Со женските,бидејќи ги сака,сака да си прај муабет,па ги паѓа сите,да му доаѓаат да го молат,и на консултации.

И јас лани бев баксузот на кого асистентот му подели елиминациона група,па паднав втор:helou:
Ама затоа испитот беше стандардно лесен,ко за машко!:star:
а за женско ќе биде многу потежок испитот???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom