i mene ne me spasue i na 20 da ja spustiiiii:pos2:xaxax 18.6 ama od kaj gi izbacue decimalive ne mi e jasno SAMO ON SI ZNAE so fori prai xaxaxax aj ke ja smali sigurno zaso vaka ima neuspesen kolok. bez 30% polozeni niso ne prai xaxa a demek GAJLE MU E xaxaxaxxa
moze edno prasanje??? dali e tocno toa demek tie so ne kupile kniga se od pokasno grupata? zaso od 9 i pol so sme pak pocnuvaat od A pa nataka ?
ajdee leee NEMOGUCE e ova SNEKI :pos2: neso demek polesen ke bil toj od 8 a za nas potezok xaxaxaxa leee ja use prva ja neam PREZIVEANO xaxaxaxaxaxa ali valjda ke bide a za vtora ke si pricekam:pos2:abe ja taka slusnav, i do sea site so gi prasav se po toj raspored....a ima luge od lani sto se od 8.00 a ne kupile kniga .......nema nzs lol
а мор Фаш седни учи , да не ти дојдам ... парче ќе те напрааам :pos2:
ajdee leee NEMOGUCE e ova SNEKI :pos2: neso demek polesen ke bil toj od 8 a za nas potezok xaxaxaxa leee ja use prva ja neam PREZIVEANO xaxaxaxaxaxa ali valjda ke bide a za vtora ke si pricekam:pos2:
хахахахахахахахахахаххахахаха :pos2:aj sea ti POLOZI i fraer se prais xaxaxaxax si ucam be i paralelno si brkam informacii nemoj da me karas mn da ne ti ja viknam HARRY POTTER da te istepa so posluzavnikon xaxaxaxaxaxaxa:pos2:
добро сега има резултати менаџмент или нема ? и ако има со колку се поминува или уште не е истакнато ?
xaxaxaxaxaaxa abe moze ne si toj so 78 ali proagas bratce definitivno RADUJ SE xaxaxaxa :party1:хахахахахахахахахахаххахахаха :pos2:
абе може и положив , прв сум на список со 78:pos2:
( ја сум тој да не се чудите )
moze da se desi da pomines samo so resena verojatnost.......ama ne se potpiraj na teorijata , nisto ne nosiСметководство помина сосема солидно, имаше неколку двосмислени и заебани прашања, ама би требало да сум над 80 бодови. Грујо не заеба со денот на дрвото па сега учам економија комплетно за во среда.
Ај нека каже некој од постариве колкава е веројатноста да се реши задачата веројатност по математика И прашањата дали може да се погодат ако се учи теорија или да не се мачам воопшто.
Сочувство за менаџмент - и нас ќе не чека истото.