Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што знам јас го реновираа најголемиот крш на факултетот Амфитеатар 1, за тројката не сум сигурен. Инаку закон сме, имаме дури и Wi-Fi само што мислам дека сега е со password-и.![]()
И ајде вие новите,доста се буните за парите,тек коа ќе слушнете колку е статистика книгата...ќе се отпишете:helou:
Тоа зашто лани летото беше без пасворд,па се изнасимињавме со лап-топи и мобилни со wlan
И ајде вие новите,доста се буните за парите,тек коа ќе слушнете колку е статистика книгата...ќе се отпишете:helou:
Значи треба да одиме на 09.09 да потпишуваме изјави, и на 10.09 да се запишуваме со 6-7 иљадарки. Am I right?
А пасвордот е?
Никако да го дознаам.Уште кај Бобек да влезам остана.зошто никој друг не знаеше да ми каже.Ни сојуз ни бифе ни студентски никој.
онтопик:Студентите од е-бизнис плаќаат 500 денари повеќе за една картица која ви овозможува влез во компјутерските лабаратории наменети исклучиво за овој департман.ги знае Мац,оние сините))):wink:
Некој ми спомнал дека user/pass се поврзани со индекс/матичен, ама никад не сум пробал.
А за тие 500 денари, да ќе добиете картичка, но никогаш нема да ја искористите. Лабораториите или се отворени (па не треба картичката) или се со клуч затворени (па картичката е сосема џабе).
Добредојдовте на Економски... каде 4 години ќе полните нечии џебови, а по пат ќе научите нешто и за својата струка, а богами и за живот![]()
ок, јас сум примен во приватна квота на сметководство и ревизија, 12ти сум на листата. финансирањето чини 600 евра. е сега може ли некој официјално ( ако ја тупам на темата нека пише ПП ) да ми каже колку пари треба да однесам, за првиот ден,за вториот, и слично?
и друго прашање, за слики јас малку се заебав, се е затворено моментално, цел ден фудбал гледам, понеделник неработен а у вторник треба да сум во СК. дали може да однесам слики од матурската, и колку на број/формат?