Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле нашава генерација сме експериментални глувчиња ,се нови работи воведуваат ... уф дај боже да биде изборен не го бирам хехе јас па на смер маркетинг сум се акнала и змиздрам тука не го бирам ако ми е :))

Дај бре некој нека ја слика листата па да ја прикачи тука,да може сите да видиме што сме од страна,не е фер:) дај некој што е блиску нека ја сликне.

Супер идеја! Ај некој љубезен нека ја слика листата... :pipi:

За некои струки најтешкиот предмет од прва до четврта Основи на Маркетинг ќе биде изборен :)[/quote]

тие што се запишале на сметководство и ревизија во 2ра година основи на маркетинг ќе биде изборен

Sredeni li se denes rezultatiti,jas seuste ne sum bila da proveram? Ima li prosiruvanje na kvotite i za kolku? Aj ako bil nekoj neka pise!!!!

Bev jas i rezultatite se izvadeni. Da pominete da si se vidite. Upisot na 10 od 9 do 15 h, dokumenti za upis vo knizarnicata imate i obavezno 800 i kusur denari so vas. Za prosiruvanje na kvotite ne slusnav nisto....

Не паламудете бе паламудњаци едни.И за нас една година постарите важи,ќе биде изборен маркетинг,си прашав поштено на студентски...
А за најлесно ако прашувате...не дека мој смер,ама најубав е бе и најлесен...од 4 семестар особено,не дека нешто особено ден ќе се види,ама полесно ќе се дише!

Stvarno li e toa deka tie sto se malcinstva se staveni vo drzavna, a ne na posebna lista??? Na site fakulteti tie se plus vo drzavnata, a na ekonomski bilo vo sklop na tie 50 dusi!!!!!

Денес беа објавени листите со тие што влегле во државна квота, влезените во приватна квота и тие што се на листа на чекање. Никаде немаше објаснето кога ќе им кажат на тие што чекаат дали се влезени и колку ќе се прошири квотата.
Денес немаше никакво проширување. За малцинствата на другите факултети имаше посебна листа, ама тука немаше ништо. Како што приметив не беа ни во тие 50 во државна, а и секако мора да бидат посебно така да не знам што е како е. Најдобро е да се распрашате во факултетот.

Денес беа објавени листите со тие што влегле во државна квота, влезените во приватна квота и тие што се на листа на чекање. Никаде немаше објаснето кога ќе им кажат на тие што чекаат дали се влезени и колку ќе се прошири квотата.
Денес немаше никакво проширување. За малцинствата на другите факултети имаше посебна листа, ама тука немаше ништо. Како што приметив не беа ни во тие 50 во државна, а и секако мора да бидат посебно така да не знам што е како е. Најдобро е да се распрашате во факултетот.

Ако си на листа на чекање коа ќе идеш да си ги земеш документите ќе ти кажат ако случајно си примен

Не знам како ќе прават годинава. Пријавени се 1200 луѓе, само 650 се примени. Останатите 550 се на листа на чекање. Некои викаат дека нема да се проширува толку како минатите години затоа што има повеќе факултети низ државава. Ама да одбијат 550 души? Тоа се сите за приватна квота што значи многу пари во џебот на Бобек:) А и во тие што чекаат има многу од Скопје, нема веројатно да им речат во Штип да одат.
Како и да е тоа не е мој проблем, јас си завршив работа.

Не знам како ќе прават годинава. Пријавени се 1200 луѓе, само 650 се примени. Останатите 550 се на листа на чекање. Некои викаат дека нема да се проширува толку како минатите години затоа што има повеќе факултети низ државава. Ама да одбијат 550 души? Тоа се сите за приватна квота што значи многу пари во џебот на Бобек:) А и во тие што чекаат има многу од Скопје, нема веројатно да им речат во Штип да одат.
Како и да е тоа не е мој проблем, јас си завршив работа.

Исто беше и јас коа се запишував, пред 2 години. Колку што имаше примени толку имаше и одбиени и квотата не беше проширена ама ич, ниту пак ја проширија покасно
А за тоа од каде си и што ќе правиш понатаму многу им е гајле, шо демек некој ако е од Скопје неможе да иде во Штип или Прилеп....тогаш требало да си мисли на време и да си учи :)

Не паламудете бе паламудњаци едни.И за нас една година постарите важи,ќе биде изборен маркетинг,си прашав поштено на студентски...
А за најлесно ако прашувате...не дека мој смер,ама најубав е бе и најлесен...од 4 семестар особено,не дека нешто особено ден ќе се види,ама полесно ќе се дише!
Не зезај за ова со Маркетинг. Почнува да ми биде мило тоа што пишав квадрат во прва на Статистика :) Колку си сигурна, зашто тие на студентски не ги бива за ништо.

Pocnuvam da se kaam sto sum na ekonomski zapisana!!!! Do sega primetiv deka e NAJNEORGANIZIRAN FAKULTET!!!
Malcinstvata ne se na posebna lista nego se definitivno staveni vo tie 34!!! Znaci nekoj fino lepo so 70 boda ti go zima mestoto vo drzavna.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom