Хокеј - NHL

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување

Dali gledate NFL

• Вкупно гласачи
    66
и јас гледам секогаш кога имам време, ама затоа никогаш не испуштам NHL on the fly емисијата што ја даваат на еспн каде има хајлајтс од сите натпревари во денот. едвај чекам да почне плејофот...мои фаворите се бостон бруинс.:vozbud:

Бостон-Монтреал 4-2
Детроит-Колумбус 4-1
Чикаго-Калгари 3-2 после продолженија
Сан Хозе-Анахејм 0-2

Вчера се одиграа исто така четири натпревари со следниве резултати:
Питсбург-Филаделфија 4-1
Вашингтон-ЊУ Ренџерс 3-4
Њу Џерси-Каролина 4-1
Ванкувер-Сент Луис 2-1
Истите утакмици се играат и вечерва
Јас ги симпатизирам Бостон Бруинс,добро стартуваа вчера против Монтреал кој што е незгоден противник.

јас сум за флаерс и чекам израмнување на серијата на 1-1, инаку лани питсбург и филаделфија играа во финале на исток, питсбург победи и сега се чекам одмазда

На два пати водеа Флаерс ама сепак по продолжението загубија,сега е 2-0 за Питсбург.
Каролина израмни против Њу Џерси.
Ванкувер поведе 2-0.

Чикаго се пласираше во финалето,Питсбург исто така.
Ноќеска се играат две мајсторки:
Детроит-Анахејм
Бостон-Каролина
Бостон се врати од негатива 3-1 и вечер има шанса на домашен терен да избори влез во финалето,фаворити ми се и очекувам победа ноќеска.
Детроит ги загуби на гости средбите со Анахејм и вечер ќе имаат притисок дека МОРА да победат,бидејќи се изразити фаворити.

Најдобар тимови според според мене се Pittsburgh Penguins и Detroit Red Wings овие два тима се машинерија и да губат со два разлика прават пресврт,ама оваа година Питсбург нешо не се во форма

Почнуваат утакмициве за 5 минути, да видиме што ќе се пренесува по стримовиве :)
Што е со анкетата, темава е за NHL не NFL, ако може да се корегира :)

Да не знае некој каде даваат хокеј на телевизија,зашто многу сакам да гледам хокеј.

после полноќ
http://atdhe.net/

иначе има и новости:

ХОКЕЈ ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА - MACEDONIAN ICE HOCKEY FEDERATION
http://www.facebook.com/pages/HOKEJ...EDONIAN-ICE-HOCKEY-FEDERATION/174749622547244

Одлична е идејата,на Спортклуб имате кој сака може да следи таму даваат секоја вечер

btw македонецов за кој игра сезонава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom