Македонија - политика - Србија: Нерешени прашања

Статус
Затворена за нови мислења.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Која тројна бе.

Ние како сакаме, ахајците како сакаат и цел свет како ќе му милува да не вика, а??

А бе АБЦ. Не е Нимиц влав, евреин е.
Е судбина била,евреите да ни го кројат чункот.:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Виет Нам сам избрал да го викаат така, во латиницна транскрипција, во ООН.

Поголем проблем имаат ахајците со ЕУ. оти таму секоја земја бира како ќе и стои на таблата и како ќе ја нарекуваат.

естонија = eesti
бугарија = блгарија (со оној темниот звук и со килавото ја)
Латвија = Lietuva
Финска = Suomi

и еден сончев ден - Македонија - Republic of Macedonia или Република Македонија на кирилица.

Тоа е маката на ахајците, како и враќањето на откраднатите имоти во егејот.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
.

Тоа е маката на ахајците, како и враќањето на откраднатите имоти во егејот.
Не им ги кревај акциите, ахајците се изумрена врста, ова денес се некоја куротресина, недефиниран поим и потекло

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Imas pravo. ne se ahajci, ami se izdrkani pismani od osmanskotursko-arapsko poteklo. Maslinki, majku im jebem kovrdzava i temnokozna.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Si doagja denot :vozbud:
Veke na golemo se zboruva za nezavisnosta , duri i Karamanlis rece deka EU treba da bide obedineta okolu Kosovo, za nekolku dena ke se donese odluka za prakanja EU misija. Kosovskata filharmonija se podgotvuva za denot na proglasuvanje nezavisnost. Znameto ovie denovi ke se odbere. Ustavot e recisi gotov. Se e podgotveno za docek na GOLEMIOT DEN , solzi mi idat
:eek:jea:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Sejdiu bese vo Vatikan pred nekoj den, deneska e vo Turcija, Berisa e vo Japonija, bese i vo Kuvajt , Basha bese povikan od Kondoliza Rajs , ova ona, site se pusteni na rabota. Finska se izjasni deka ke ja priznae nezavisnosta :)

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Dardan-ia знаеш, порано твоите постови ме нервираа... ноо... сега воопшто не се замарам со тебе и со " ВАШЕТО " Косово , пошто знам дека нема да биде независно... Па и да биде... Мојата сатисфакција ќе биде тоа што ќе знам дека лично Ти ( како Албанец ) и земјата Албанија нема да има буквално ама никаква придобивки ниту пак привилегии од таа независност ( што нема да биде )... Инаку заклучив дека ти имаш КОMПЛЕКС, а тоа е страшна и неизлечива работа... Па не туку сери по форуми и се фурај со провокации. Чао пријатно :bip:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Nemoj da se provociras srbendo, aj dojdi vo Prishtina da slavime , inaku Hashim Thaci se sretna so nekoi tvoi, vo edno selo vo Kosovo, i tie velea deka nemaat protiv nezavisnosta. Pocnaa da go prodavat gzot od sega. :pusk:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Дардан,остај го,тој вика дека не се замара со нас, а внатре го ПЕЧЕ,епа ќе го ПЕЧЕ :)

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Nezavisnosta e veke samo prashanje na denovi.Jas kazav i pred nekolku dena toa e veke rabota za koja ne treba da se diskutira.Tie pak imale i usovrsheni projekt ustav i kako sve ke odi mislam plan so koj ke gi frlat temelite na najnovata drzava vo Europa

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
џабе ви е се ..и да стане независно пак ке биде гето и рај за криминалци и црна дупка во Европа ...вашето племе тешко се едуцира

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
џабе ви е се ..и да стане независно пак ке биде гето и рај за криминалци и црна дупка во Европа ...вашето племе тешко се едуцира

Па гледајќи те тебе, и твоето ниво на едукација...не се радувам баш многу многу. Сигурно не сакам таков вид на едукација, боље дрога и курви за 30 евра, и мерцедес у гаража, отколку да имам слична едукација ко твојата. Значи сепак не е џабе? Нели?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:pos2: Nekoj spomna 6 :) dardanco li bese ili nekoj drug, pa eve sega sme 7 pa nisto od toa .Aj ke vidime do kraj na mesecov......... godinava:pos2:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Па гледајќи те тебе, и твоето ниво на едукација...не се радувам баш многу многу. Сигурно не сакам таков вид на едукација, боље дрога и курви за 30 евра, и мерцедес у гаража, отколку да имам слична едукација ко твојата. Значи сепак не е џабе? Нели?

знаеш ти убаво дека ке плачете на крајот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom