Македонија - политика - Србија: Нерешени прашања

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Во видеото што го гледав НИКАДЕ не видов АРКАНОВЕЦ ИЛИ ШЕШЕЉОВЕЦ да држи глава на албански цивил.
Точно е дека има мртви, ама....реков ама тие загинале од бомбашки напади......

ЈАС можам да ти приложам слики на срби загинати од бомбашки напади на НАТО па никому ништо..

Јас ти барам од АРАКНОВЕЦ слика како држи глава на албански цивил.Богами за таква слика спремни се и во ХАГ да платат дебело..

Особено Карла Дел Понте........

Дај ми слика од АРКАНОВЕЦ или Шешељовец како држи глава на албанец.....

Јас ти приложив од УЧКИ....

Не дека ги сакам србите ама верувај дека вие воопшто не сте цвеќе за мирисање.......

Во ХАГ никаде не најдоа слика од ШЕШЕЉОВЕЦ или АРКАНОВЕЦ да држи глава на АЛБАНЕЦ...

А за во војна гинат цивили тоа одамна го знаеме гинеа и на српска страна и на албанска страна
ne mi e jasno sega bugarofil si ili srbofil ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
pa vidi ocigledno toa e problem.zaedno mozebi nema ni 15 milioni naselenie i ocigledno na evropa toa i e problem ili nesaka da go vidi problemot.tocno ova moze da se resi so samo eden poteg.a veruvaj i togas kosovarite ke baraa drzava.nee do evropa i evropska unija.se raboti za vekoven son kosovo republjik:)drzava.
ti be so baras ? znaes? aj ti davam 10 dena da razmislis da vidime koj sonuva koj ne...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Па добро бе мајката, ќе престанете ли веќе еднаш да се расправате?
Објаснив што е муабетов по темата!
Ќе го банирам секој еден кој ќе продолжи така!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
te prasav nesto ne mi odgovori i pak mi go izbrisa postot... baram objasnuvanje od tebe kako administrator..

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
te prasav nesto ne mi odgovori i pak mi go izbrisa postot... baram objasnuvanje od tebe kako administrator..
Ете затоа!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Преди наколко дни поминав през Ниш-Белград.Ако знаете колко военна техника оди за Ниш и границата са Косово,ке ви стане лошо.Види се от авион дека србите се готват за воjна.Кога ке биде....божа работа.
Воjна ке има само малко време треба.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
cekaj pa klipovite bea vo vrska so kosovo... megu albancite i srbite vo taa nasoka odese raspravijata i jas gi postirav ako sakas da drzis red izbrisi gi i drugive postovi zosto samo mojov? ako te povredia klipovite kaj sto se gleda kako peat srbite za palenje dzamii i kako se baknuvaat cetnici stvarno IZVINI ti gi povrediv srpskite cuvstva sto se vo tebe :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
cekaj pa klipovite bea vo vrska so kosovo... megu albancite i srbite vo taa nasoka odese raspravijata i jas gi postirav ako sakas da drzis red izbrisi gi i drugive postovi zosto samo mojov? ako te povredia klipovite kaj sto se gleda kako peat srbite za palenje dzamii i kako se baknuvaat cetnici stvarno IZVINI ti gi povrediv srpskite cuvstva sto se vo tebe :)
Колку ли само треба да се напиеш апче...
Ај, на добра волја сум па ќе ти објаснам некои работи по темава:
Ме боли таквото и за вас и за Србите кои се расправате околу Косово.
Ова е Македонија, ова е наша држава и наш интерес и од таа позиција треба да дискутираме дали нам ни треба признавање или не на независност на Косово. И, се тоа поткрепено со аргументи...значи, вистинска дискусија треба или не РМ да го признае Косово.
Избришани се и слики од колежи, од двете страни, и уште и самиот незнам колку глупости. Разбери дека овде никој тоа не го интересира.
Да, ми ги повреди МАКЕДОНСКИТЕ чувства нарекувајќи ме четник или Србин.
Да го направеше тоа во мое присуство во најдобар случај ќе беше на хирургија.
Истото важи и ако ме наречеше било како освен Македонец.
Разбрано?
Ај сега фино и културно по темава. Во спротивно не само што ќе бришам туку и ќе банирам. И ќе почнам од тебе, а ќе завршам кога ќе останат само паметните луѓе од било која националност.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Колку ли само треба да се напиеш апче...
Ај, на добра волја сум па ќе ти објаснам некои работи по темава:
Ме боли таквото и за вас и за Србите кои се расправате околу Косово.
Ова е Македонија, ова е наша држава и наш интерес и од таа позиција треба да дискутираме дали нам ни треба признавање или не на независност на Косово. И, се тоа поткрепено со аргументи...значи, вистинска дискусија треба или не РМ да го признае Косово.
Избришани се и слики од колежи, од двете страни, и уште и самиот незнам колку глупости. Разбери дека овде никој тоа не го интересира.
Да, ми ги повреди МАКЕДОНСКИТЕ чувства нарекувајќи ме четник или Србин.
Да го направеше тоа во мое присуство во најдобар случај ќе беше на хирургија.
Истото важи и ако ме наречеше било како освен Македонец.
Разбрано?
Ај сега фино и културно по темава. Во спротивно не само што ќе бришам туку и ќе банирам. И ќе почнам од тебе, а ќе завршам кога ќе останат само паметните луѓе од било која националност.
navredi? papapa :) kako prvo administratore koga nekoj ke zabega od temata treba da mu kazes i da mu go izbrises postot a ne da ostavas koj so saka da pisuva pa koga nekoj ke napise nesto sto za tebe e bolno go brises so tvredenje deka e off topik... e jebiga gresis tuka mnogu ama aj oprosteno ti e ama edno neka ti e jasno nemoj da navreduvas drugi vidi se kako navreduvas i vo drugite temi... administartor si i treba da bides primer ako nekoj ja vodi diskusijata vo pogresna nasoka treba da ja ispravis.. btw ne se ni plasam od tebe ama pazi se koga ke izlezam od hirurgija zosto ne ke ja imas taa sansa da odis tamu ke odis direkto na letanje..

Ketchip...ocigledno losa droga trosis.....ne e loso da probas od toa avstraliskite roze bobinki....... :)
eve ti primer za tvoeto lojalno rabotenje..

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хихихихи, колку ли само ме исплаши...хихихихихи...
Прашај се дали ќе имаш шанса да ме носиш на летање, а одговорот е во секој случај НЕ! Жалам, ама тоа е вистината...
Туку ај живеј си во имагинарниот ти свет, некако мака ми е да те нема од форумот бидејќи си ми некако симпатичен...и држи се на темата. Гледам, луѓето интересно им е со тебе и со Блади.
Попаметниот секогаш попушта, па така и јас попуштам.
И, да го прочитам конечно твојот став околу признавањето на Косово, но образложено.
Секое мислење на оваа тема од тебе, кое нема да биде такво ќе биде избришано!

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Абе Македонија треба да го каже најкултурно најголемото НЕ за независно Косово, бидејки таа идна држава не би била најголем сојузник на МК како што знаат да кажат туку токму спротивното. На таа „држава‘‘ македонија би и била трн во око и мета за нејзино ширење...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Moeto mislenje e deka makedonija mora da priznae nezavisno kosovo.. sakale ili ne :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Абе Македонија треба да го каже најкултурно најголемото НЕ за независно Косово, бидејки таа идна држава не би била најголем сојузник на МК како што знаат да кажат туку токму спротивното. На таа „држава‘‘ македонија би и била трн во око и мета за нејзино ширење...
Постави ситуација вака:
Македонија во НАТО, преговори со ЕУ, и најверојатно и така ќе биде. Косово независно. И признаено од нас.
Како тоа ќе имаме штета од независно Косово? Смешно е дека ќе води експанзионистичка и недобрососедска политика кон нас.
Башка, трговијата...единствена „држава“ (сега е протекторат) со која би имале позитивен трговски биланс, значи прилив на девизи.
Остајте ги Србите. Не ни биле никогаш пријатели.

Moeto mislenje e deka makedonija mora da priznae nezavisno kosovo.. sakale ili ne :)
Образложи!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Постави ситуација вака:
Македонија во НАТО, преговори со ЕУ, и најверојатно и така ќе биде. Косово независно. И признаено од нас.
Како тоа ќе имаме штета од независно Косово? Смешно е дека ќе води експанзионистичка и недобрососедска политика кон нас.
Башка, трговијата...единствена „држава“ (сега е протекторат) со која би имале позитивен трговски биланс, значи прилив на девизи.
Остајте ги Србите. Не ни биле никогаш пријатели.

Образложи!
Zatoa sto baba bush so pushkata nacelo taka ti vika :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom