Pa koga , koj gi prasal rusite ? im ja bombardiraa srbija, bez soglasnost na ON , vlegoa vo Kosova bez da ja prasat Rusija , ke donesat EU policija, bez da ja pocituvaat rezolucijata 1244 i bez soglasnost na Rusija , Rusija e stisnata od drzavi koi se vo Nato i EU , obikoleni se so Nato vojska, ke se vospostavi antiraketen stit, i na kraj edna onaka brza vojna , i konecno okupiranje na Rusija , i nejzino rasparcuvanje megju 100-cite narodi koi ziveat vo taa drzava, od koi 24 milion muslimani.
Абе тебе и Џин Роденбери не ти е рамен за режисер
Само што Стар Трек е друга приказна, иако ти си повеќе за во BattleStar Galactica
А кога тоа Русија ја шитна Србија кога Јелцин беше на власт тогаш да.Работата е тоа што се менуваат луѓето бе Дарданија.
И ти знаеш ли што значи самата работа ВЕТО.
Ќе стави ВЕТО на демократски начин а во Советот на Безбедност колку што се сеќавам имаат само неколку членки право на вето.
Тоа се САД,Франција,Русија и мислам дека беше Кина.Дури ако сите овие членки се согласат на независност а само Русија стави пак ВЕТО пак нејзиното ВЕТО ќе важи зошто за независност потребни се сите гласови на советот за безбедност.
А дали ти мислиш дека муслиманите можат да мрднат во Русија
ХАХАХАХАХАХХАХААХ:pos2::pos2::pos2::pos2:
А бај д веј русите веќе имаат интерконтинентална ракета која неможе да ја спречи ниту еден ракетен штит од проста причина што НЕМА технологија за тоа.
Да не зборуваме дека има и најголем хемиски а и нуклеарен арсенал во цел свет.Па за авијацијата да не правиме муабет..
Така да Косоварчиња па,па ако Русите стават ВЕТО колку сакајте кукајте нема да има независност...
Така да молете се нешто спротивно да се случи(кое според мене нема да се случи ама знаеш што викаат никогаш не се знае).