TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Пак ти со тие хазари...
И да не забравјаш да си пиеш хапчетата!Hehehe....od bugarin dobro da cekas...hehehe-podobro sam skokaj prv u bunar.
Koga be pa ti (Bugarija uopsto) igrala zaedno so istata taa Srbija i Grcija?
Daj mi eden primer...kapa da simnam odma...
Ne tropaj tuka kako rastrafena lada...aman.
Абе смеши, 1912 кој ги победи турците, да не кажеш дека србите и грците или черногорците. Цел свет го признава дека Б'лгарија со помоштта на грци и с'рби победили Турција. Ама докато ние се биехме, вие с г'рците си почивахте, и подписахте договор за војна срешту Б'лгарија!
А предателството от 1885г. е пак ваше и не знам как може изобшто да имате срам да говорите, че нјама за какво да ви вр'штаме.
Poleka so spumovite.
Tradicija...`drugar`...
Stalno vie idete napred...posto koj e jak...so nego ste.
Ali posle edno 10 god. se vrti rabotata...i pazi belja...
bugarite pak odbrale losi sojuznici i go izele katolickiot po glava.
Ama koj ke vi prosti ovoj pat...ima prvo sam da si ja zatne dupkata!
Tolku da znaes.
А тука сте в грешка, сега сме си супер - п'рви пријатели и на САшт и на Русија! какво по-хубаво от това. Нешто мај не си в час, виж колко п'ти Парванката е при Путин и колко п'ти Вовата идва в Софија. јануари пак го чакаме. За Джорджи Празнија поглед да не говорим - тој си ни има за први братја.
Ovoj pat nema prostavanje.Ima za cela naglost da platite i u zemja i u pari reparacija kako sto odgovara.
Нема, како не, тоз п'т нема да спрем во НИШ, пак око Маджарска мислам дека ке отморим малку.
A za Kosovo...ic k.. da ne ti cue tebe.![]()
Na dedo ti da ne e slucajno?
што бе, там и Албанци и с'рби много добре си спомнјат 41-44г. ама много добре даже и направо се радват, дека кога бугарите били на Космет сите су били јако мирни, ама много јако.
Ej te pozdravuvam so edna srpska pesna:
(za Kosovo):
Prodavat se mamo...
belite manastiri...
s chernite kalugjerki...
Vseki se naema...
manastir da ide...
ama nikoj pari nema...:pos2:
mila mamo...
manastir da kupi.![]()
Па се намножија,особено на Косово,а сега со млекариве и кај нас,добро да не ја заборавам и Алумина.Пак ти со тие хазари...
Човече, аз Зевс не го приемам насериозно вече. Те македонците му се смејат, че какво остава за насИ да не забравјаш да си пиеш хапчетата!
Segashnata vidliva realnost e deKA KOSOVO ODI KON NEZAVISNOST.No toa e zavrshena rabota veke.Kako i pobedata na Tadic vo idnive izbori.No toa shto me zainteresira mnogu e sledno zoshto na nekoj ovde koj se istaknuvaat kako Makedonci im preci Nezavisnosta na Kosovo i zoshto
Znam be tatar...Човече, аз Зевс не го приемам насериозно вече. Те македонците му се смејат, че какво остава за насЧовека си обича С'рбија, сјакаш му е годеница. Но сега като се отцепи Косово, ште пием една ракија за бог да прости. Скоро ми се струва, че ште пием по една ракија за бог да прости и за Војводина, и тогава С'рбија ште стане голјама колкото Бургаска област
![]()
Поздрави на всички!:smir:
Ке видиш каков интерес ке има Македонија кога за неколку години ке се повтори приказната во западна МК , колку сте наивни , овој театар со косово е дебело платен на курвата Америка , и лигавите ороспии т.н членки на ЕУ. Следната бизнис зделка е МК .Добар говор Георги, факт е дека македонија по ова прашање треба да го гледа својот интерес, и ништо друго, ако наш интерес е да го признаеме, тогаш да го признаеме, ако не е во наш интерес, тогаш не. Зашто јас на овој простор не гледам искрен пријател на македонија, туку гледам само интерес од нив, па истото нека важи за нас
Ти гаран си србин по некој чукундедо или новопечен србоман Македонија треба мегу првите да го признаје косово заради тие педерите од белградски пашалак а следна бизнис зделка е војводина не МККе видиш каков интерес ке има Македонија кога за неколку години ке се повтори приказната во западна МК , колку сте наивни , овој театар со косово е дебело платен на курвата Америка , и лигавите ороспии т.н членки на ЕУ. Следната бизнис зделка е МК .
какво косово кој ги ебе косово си е на србија,влез во еу за косово.
македонија-влез во еу во замена промена на името.
а ти си гарант некоја нова врста на бранкоман со тој аватар и имаш потекло од Северна Африка...да имаш власт и можност сигурно ке ги признаеш Прешево , Корзика ,Тексас ,Ти гаран си србин по некој чукундедо или новопечен србоман Македонија треба мегу првите да го признаје косово заради тие педерите од белградски пашалак а следна бизнис зделка е војводина не МК