Sum bil u Gracanica...Si bil licno vo Gracanica? Ete ako tolku se plashish za srpskite crkvi, iako ne veruvam deka se srpski ama aj...Zashto togash crkvata vo centar na Uroshevac, grad so 99,100.2% albanci, nikoj ne ja chepka?grb do grb e so lokalnata dzamija. Ne e do crkvite Zevsu moj...do lugjeto e.
Морган се составен дел,а Рокфелер се спомнати мошне читко ако не си приметил.Ah, ete go ABC i negovite bankarski familii. Kaj ti se Morgan, Rokfeler ovojpat? Ili oni vo Istocna Azija se tepaat?![]()
Па гледам овие го поделија Косово овде на форумов и ај си велам нека читнат малку реалност оти се испокршија од пишување како ќе биде,иако се се сведува на линкот кој ви го постирав,барем досега.OOOOOOO па каков грандиозен начин на затворање на дискусија од страна на АВС со од негова страна одамна неспомнатите Рокфелер и Ротшилд фамилии, како клучен фактор на се што се случува во светов.
O Alboz...Zevsus iskreno ti kazuvam deka ne ke moze da se najde nieden vliatelen legitimen albanec politicar shto moze da sedne so srbite na masa i kako takov dogovorot pagja vo voda Srbija napagja kosovo vozvraka se budi Preshevo Srbija pak napagja od Makedonska teritorija se bunat albancite vnatre.Vo megjuvreme Uncle Sam dava naredba za ushte edna zurka so petardi vo Beograd Srbija pak kapitulira,albancite se vrakat da si gi ispishat dolgot ovde vo mkd i se rascepuva cela zapadna ima borbi vo skopje intervenira uncle sam i Makedonija stanuva Federacija so glaven grad Skopje koj e neutralen.....
Si mislil li ti za ova scenarijo
Ti be pa...Морган се составен дел,а Рокфелер се спомнати мошне читко ако не си приметил.
Па гледам овие го поделија Косово овде на форумов и ај си велам нека читнат малку реалност оти се испокршија од пишување како ќе биде,иако се се сведува на линкот кој ви го постирав,барем досега.
Па ми ги отековте мадињава од препукување и планови за Косово на Македонски форум.Истото го правите и во реалноста штом ви се укаже шанса на Македонска територија.Туку дај еднаш излезете на двобој отворено како јунаци и решете дали ќе го делите Косово или не,па си имате доволно територија ебаго.Ti be pa...![]()
Okruzni sefe na sdsm za propaganda u prilepsko...
Ti sto se mesas...?![]()
Aj teraj rabota tamu...
I misli sto moze vas da ve zadesi od eden vakov dogovor.
Ne cini da bides em slab...em prv da ripas na oro...:pos2:
Албоз никој овде не кажа дека Македонија е некој фактор од кој зависи одлуката за Косово. Темата е отворена за што Македонија да направи одкако одлуката ке се донесе. Одлуката сите знаеме ќе ја донесат некој повисоки фактори.Citam ovde postovi najrazlicni.Pred da istropame gluposti prvo da gledame koj faktor e Makedonija vo cela ova zbrka???Shto zavisi od nea???Moze li so nekakov poteg da gi prenasocuva nezavisnosta na Kosovo???
Pa posle da pisuvame mislenja.
A ZA KOSOVO TOA E VEKE ODAMNA ZATVORENA TEMA.KOSOVO DOBI NEZAVISNOST SO PRVATA BOMBA NA NATO VO DVOROT NA MILOSEVIC.
A za Ilirida kartata ne ti e tocna ima ushte mnogu teriorii shto vleguvaat vo taa drzava
Се напи ли апче од сабајле?Zevsus iskreno ti kazuvam deka ne ke moze da se najde nieden vliatelen legitimen albanec politicar shto moze da sedne so srbite na masa i kako takov dogovorot pagja vo voda Srbija napagja kosovo vozvraka se budi Preshevo Srbija pak napagja od Makedonska teritorija se bunat albancite vnatre.Vo megjuvreme Uncle Sam dava naredba za ushte edna zurka so petardi vo Beograd Srbija pak kapitulira,albancite se vrakat da si gi ispishat dolgot ovde vo mkd i se rascepuva cela zapadna ima borbi vo skopje intervenira uncle sam i Makedonija stanuva Federacija so glaven grad Skopje koj e neutralen.....
Si mislil li ti za ova scenarijo