Фан Клуб: ПСЖ

• Креатор на темата Креатор на темата centarec
  • Време на започнување Време на започнување
Честито титула :smir:
Јака утакмица било изгледа,немав можност да ја гледам...
Зашто не го става Кежман тренеров јас не знам,последниве утакмици и така е слаба реализацијата,со Бордо го стави 5 минути на крај одма влезе во шанса,класа напаѓач е ама тоа е,што е негово ќе дојде :)

Честито титула :smir:
Јака утакмица било изгледа,немав можност да ја гледам...
Зашто не го става Кежман тренеров јас не знам,последниве утакмици и така е слаба реализацијата,со Бордо го стави 5 минути на крај одма влезе во шанса,класа напаѓач е ама тоа е,што е негово ќе дојде :)

Fala komsija, inace neznam i jas :smir:

Одлична утакмица, штета што не ја решивме во регуларен тек ама тоа е сепак на крај се радувавме. :wink:
За Кежман и ја се зачудив зочто не го стави, мислев ќе влезе во продолженија ама место него Луиндула го стави.
Со ова ја спасивме слабата сезона и сега ни останува да се засилиме за Европа лига наредна.

ICI C'EST PARIS !!! :vozbud::vozbud::vozbud:

БРАВО БРАВО...баш ми е мило што го освоивте купот :hh: и ќе го гледаме ПСЖ во Лига Европа :wink:

4estito titula i od mene :smir:
btw posle barca koja ja sakam najmnog u na svet navivam i za psg:smir:

Allez uste 2 min..... i Slavjeee!

Oleeee Oleee Oleee Oleeee Oleee le Coupe est Notreee !

хехе твоите 2 омилени клубови ќе играат во финале во Америкач ПСЖ-ЦЗ :)

Vive PSG !

хехе твоите 2 омилени клубови ќе играат во финале во Америка ПСЖ-ЦЗ :)

Super pocetok na sezonta za nas so 3-1 sovladan e AS Saint Étienne, dodeka site favoriti za titulta kiksiraa. So voa sa potvrdave dobrata forma so trae uste od pripremte. Za vreme na pripremte sovladani se golemi ekipi kuti Sporting, Porto a nereseno so Roma ili od pet utakmici nemme ni edna izgubano. Protivnik za evropa e Maccabi Tel Aviv. Edino so ne ma arese vaa godina se dresavte, starte se podobri.

Сакам да прашам дали некоја од нашиве телевизиски програми ќе пренесува Француско првенство како лани што пренесуваше МТВ1 имали некои најави или тешко

Здраво дечки...јас покрај Баерн навивам и за ПСЖ како втор омилен тим ми е ....Омилен играч ми е секакао бразилецот НЕНЕ и според мене најдобриот во тимот :smir:

Здраво дечки...јас покрај Баерн навивам и за ПСЖ како втор омилен тим ми е ....Омилен играч ми е секакао бразилецот НЕНЕ и според мене најдобриот во тимот :smir:

Nene e ludilo od igrajac, go nosi na grbut PSG cela polusezona belkim nema da go prodadat na krajut.

P.S Pobeda nad Lyon od 1-0 sega sme na edin bod pozadi Lyon so koj sa borme za 3to mesto i klalifikacii za Liga na sampioni.

Секако дека ке се бориме за кфалификации за лига на шампиони.што се пак Лион подобри од нас...како и да е сакам да го видам ПСЖ во Лигата на шампионите догодина.Само да продолжат до крај со победи.

Шо ни стана бе од 0-1 сега губиме 2-1 од Брест...оваа мора да ја победиме оти така излеваме на 3то место ..

Шо има ново бе фановии :D ги купивме сеа значи Гамеро и голманов Дучез други некои засилувања ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom