Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам 4 женски пудлици.Кунченцата се стари 1 месец.За повеќе информации контактирајте ме на меил sokolovnikola@hotmail.com

Дали некој подарува морско прасе? Доколку е така, ве молам да ме известите. :)
Поздрав.

Дали некој продава Мопс случајно или знае некој што продава?!?! :se_ molam :costumed3 :turn:

Ако имаш FB исконтактирај ја Jasna Mopsolina, таа чува мопсови и мислам дека може да ти помогне околу тоа.
http://www.facebook.com/people/Jasna-Mopsolina/1558623444
:smir:

--- надополнето ---

Итно ми треба на поклон куче какво било али да е со висок раст и да може да стаса до прилеп или да е од прилеп!!!!!ИТНО!!!!!!Благодарам однапред!
Си најде кутре?

Младо маче кое е премногу мило и питомо и премногу сака да се гали, бара топол дом за да не остане на улица.
emoticon-0124-worried.gif
Маченцето има и мала повреда на рачето. Бело со сивко е, премногу дружељубиво. Подоцна ќе поставам и слика за да го видите.

Контактирајте ме по пп или тука. Ве молам да му најдеме дом.

11092010054-.jpg
11092010053-.jpg

Епа штета и на другарка ми е машко :helou:

Чисто информативно, од каде е другарка ти (каде живее) и како се вика? Можеби се знаеме, пошо познавам доста луѓе со пинчови, заради тоа.

Чисто информативно, од каде е другарка ти (каде живее) и како се вика? Можеби се знаеме, пошо познавам доста луѓе со пинчови, заради тоа.

А не живее веќе во Македонија,летово се пресели во Србија.Инаку Елена се вика.

Некој да не подарува мајнумче, или пак да знае некој што подарува/продава? Инфо ве молам по ПП. Благодарам =)))

Некој да не подарува мајнумче, или пак да знае некој што подарува/продава? Инфо ве молам по ПП. Благодарам =)))

Mислиш мајмун?
И дали мислиш дека ќе подари некој мајмун :)))
Може да си купиш од некој пет шоп, со тоа што претпоставувам на лагер тешко да имаат па ќе ти нарачаат.
Али спреми си бар илјада евра, ма и повеќе мож.
Сепак мајмун е скап миленик, а шансите некој да подари .... невозможни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom