Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Vtoriot tim na Deportivo padna na cetvrto mesto koe seuste nosi vo vtora liga a plus i razlikata so vodeckite e mala.

грешка си брат. во segunda division b има 4 групи и 4 најдобри од секоја група играт плеј оф. 4 екипи шо ке победат во плејофо одат во BBVA (segunda)
да се надеваме дека Реал Б и Рајо одат во segunda

Денес во 19 00 Валенсија-Депортиво.
Мој тип од 0-2 гола и дека ќе заврши нерешено.

Валенсија - Депортиво 2 - 2
Значи како што предвидив Депортиво ремизираше.Головите за Депортиво ги постигнаа Лафита и Серхио,а за Валенсија Мата и Виља.

Ja gledase utakmicata. Deportivo zasluzi da tepa tri razlika. Cista desetka za De Guzman i Wilhemson, tipot e stvarno dzver, ako gi zadrzime so Guardado i idna sezona, slobodno moze da se ceka i ligata na sampionite.
Deportivo B 3 1 Rayo V.
1. real madrid b 51 p.
pixel.gif
2. deportivo b 50 p.
pixel.gif
3. pontevedra 49 p.
pixel.gif
4. fuerteventura 48 p.
pixel.gif
5. rayo v. 47 p.
pixel.gif
6. universidad las palm 44 p.
pixel.gif
7. celta b 41 p.
pixel.gif
8. atletico b 41 p
Deportivo B vo derbito na koloto go rasturi eks prvoligasot Rayo V. i sega e vtor zad Real B.

Wilhelmsson_004.jpg
EVE go DZVEROT koj ke go resi real sleden vikend. Sto procenti sum siguren vo pobedata

Ако си 100посто сигурен.Стај го сингл во кладилница на иљадарка и стави слика овде.

Гол против Реал М. исто како една година секс

Фудбалерот на Ла Коруња, Хулиан Де Гузман, се најде во центарот на вниманието на шпанската јавност изјавувајќи дека е подготвен на едногодишен целибат ако постигне гол на саботниот меч против Реал Мадрид.
Канадскиот интернационалец го постигна својот прв гол во Примера дивизион токму против Реал М., на дуелот во октомври 2005 година, и се надева дека истото ќе му појде од рака и в сабота.
- Ако успеам повторно да го совладам Касилјас, подготвен сум потоа цела година да немам секс. Едноставно, задоволството да му дадам гол на Реал Мадрид за мене е исто толку големо како и сексуалното уживање. Подготвен сум за целибат од цели 12 месеци, само уште еднаш да ја затресам мрежата на најтрофејниот европски клуб, изјави Де Гузман.
Овој фудбалер е еден од најстандардните во тимот на Ла Коруња, и ги одигра сите 90 минути на последните 22 средби на својата екипа.
- Од натпревар во натпревар играме се подобро, созреваме како екипа. Затоа, верувам дека сме способни да го изненадиме актуелниот шампион. Уште кога јас би постигнал гол, тоа би било навистина фантастично, заврши 26-годишниот канадски репрезентативец.

да не се преценуваме сеа.Хаххахаха

Kako be moze nekoj da naviva za tim kako Depor. La Korunja....
Ne svatlivo mi e...
Prosvetlete me.

p.s Jas najdlaboko im izrazuvam socuvstvo na moznite navivaci na ovoj klub,ama se nadevam deka po zavrsetokot na sezonata Depor. zasluzeno ke se najde vo segunda division.

Ne svatlivo mi e...
Prosvetlete me.

p.s Jas najdlaboko im izrazuvam socuvstvo na moznite navivaci na ovoj klub,ama se nadevam deka po zavrsetokot na sezonata Depor. zasluzeno ke se najde vo segunda division.
1.А зошто да не навива?Да не местат некои натпревари или играат лош фудбал за око.Сигурно несфатливо ти е зашто не си гледал ниеден натпревар
2.Не знам зошто изразуваш сочуство кога Депортиво има многу богат сопственик и од следната година очекувам промени во тимот.
Ќе го видите Депортиво следната сезона во борба за титула со Барса и Реал.

Ne svatlivo mi e...
Prosvetlete me.

Batali go be da mu ebam majkata u picka da mu izebam. Sto kur go boli za koj navivame. Deportivo voopsto ne e slab tim, a koga od idna godina ke bidat premnogu jaki, i on sigurno ke naviva za niv!

Real-Madrid-at-Riazor_001.jpg

Eve pederu da vidis koi se Deportivo, 17 godini nemate pobeda,
De-Guzman-Hannover_002a.jpg
Wilhelmsson_003.jpg
Guardado_022.jpg

A ova se samo del od tipcite koi ke slavat vo sabota!

Може нема да тепа, ама сигурно нема да изгуби!

Real-Madrid-at-Riazor_001.jpg

Eve pederu da vidis koi se Deportivo, 17 godini nemate pobeda,
De-Guzman-Hannover_002a.jpg
Wilhelmsson_003.jpg
Guardado_022.jpg

A ova se samo del od tipcite koi ke slavat vo sabota!
Остај го кретенот!Видел табела и мисли дека знае што е фудбал.Ќе види следната сезона што ќе правиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom