- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Воопшто не си компетентен да ме нарекуваш себична, ниту било како, кога ниту ме познаваш, ниту ја знаеш ситуацијата во мојата врска. Тоа што јас понекогаш му чепкам на дечко ми во телефонот (што е чисто онака, а не за да го контролирам), не значи дека он нема приватност, или дека јас го малтретирам, на било каков начин. Он никогаш не би ми забранил да го правам тоа, а јас го почитувам доволно за да знам што треба да отворам, што не. А плус, ти сигурно не си светец и знаеш и самиот дека сите би се нашле во „искушение“, само сега премногу мудруваш тука на форумов...
Секако дека не сум компетентен да те нарекувам себична :smir: тоа беше кажано во контекст на твојот пост каде постави прашање дали си кучка. А да си кучка е полошо од тоа да си себична. Кучка е намерно исфорсирана моментална женска особина која девојката ја прави глупава, себичност е само дел од карактер. Сите имаме негативни страни на својот карактер, тоа не значи дека ти си по било кој основ полоша од мене или некој друг на форумот.
А болдираното... јас секако не сум светец, но на темава одговорно тврдам дека тоа “искушение“ не ме срушило, освен на пар пати кога девојката ме провоцираше со чепкање во мојот телефон постојано, па се чувствувам одговорен да вратам... and guess what, she had secrets too. Секој има тајни, ако сакаш да ги најдеш, лесно е. Но некои работи е подобро да си останат тајни.