ShiNinG`sTaR
The Chosen One
- Член од
- 29 јули 2007
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 1
Tnx
Ne sum go sakal Tose ne sum ni go mrazel,bese peac za mene kako i site drugi vo MK,mislev nikogas nema da pisam na vakva tema ama me fati nekoja nervoza.Delux zenata i da izlaza se pak ne e vinovna ona,site da sme bila na nejzino mesto site bi postapile taka,za da bide pogolem uspehot na Tose moralo na toj nacin da funkcioniraat,ako Tose ne go sakal toa ke kazel NE i ke sedele doma,zenata ne e kriva pola procent,novinarite iskocija najgolemi serkovci som dozvolija da gi zatne eden menadzer,ne mozam da svatam i ne mozam da ja najdam pricinata zosto sekogas mora da ima nekoj kriv,taka trebalo da bide i kraj,kriva bila menadzerkata zosto ne plakala danok nezam so ne bil osiguran,pa posle prefrlija da i zborat kakva kola vozela pa so imot ima...so ima vrska toa,nema edna dopirna tocka so nesrekata.Таа е најголем дипломат,зар може да се верува во она шо го кажа?!алал да ви е!јас не верувам во ниту еден збор...абе ајде таму,впрочем можеби тоа беше намерата,нели излезе пред сите новинари и да одговри на сите прашања,секако со претходно алиби(претпоставуваќи за сите прашања кои ќе и бидат поставени,зошто неам други )
Не е ова ТВ-дуел сега ќе се надзборуваме или докажеме кој е во право...а мислам дека ТВ А1 наиде на најголема гледаност на лагите на Лиља
Ме иритираше,и за тоа јас толчев муабет на МСН ха
... сепак тие не го нападнаа Тоше во ниту еден момент туку сакаа некои работи што тие ги знаат да ги извадат од Љиља за да ги дознае пошироката македонска јавност!
франкенштајн ај бе брат не се праи паметен те молам.од такви како тебе што секогаш знаат повеќе од другите преку курот ни е дојдено.цела македонија е револтирана ти си само најпаметен
Е да си ми жива и здрава!Еј, ај малце полека.
Не е светот ниту црн, ниту бел. Зошто сите сакаме да ги идентификуваме д бед гајс и д гуд гајс - одма. Без размислување.
Љиља е цвеќе, а новинариве се скотови. Бравос.
Тоше Проевски е (одбивам да напишам беше) одличен пеач. Љиља можеби била мајчински настроена, можеби му била пријателка, но дружењето со Рака Мариќ не направило од никого естраден менаџер, па ни нејзе. Теоретски и со Авалон продукција можеби ќе се дојдеше до ова ниво на слава. Ама тоа е што би било, кога би било.....
Не знам. Имаше милион нелогичности во тоа што го зборуваше.
Јас останувам во сивата зона. До следното.
Имаше милион нелогичности во тоа што го зборуваше.
Јас останувам во сивата зона. До следното.