Новинарите се ретардирани, Љиља е горда, а Тоше почива во мир!

Статус
Затворена за нови мислења.

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Таа е најголем дипломат,зар може да се верува во она шо го кажа?!алал да ви е!јас не верувам во ниту еден збор...абе ајде таму,впрочем можеби тоа беше намерата,нели излезе пред сите новинари и да одговри на сите прашања,секако со претходно алиби(претпоставуваќи за сите прашања кои ќе и бидат поставени,зошто неам други:toe: )
Не е ова ТВ-дуел сега ќе се надзборуваме или докажеме кој е во право...а мислам дека ТВ А1 наиде на најголема гледаност на лагите на Лиља
Ме иритираше,и за тоа јас толчев муабет на МСН ха
Ne sum go sakal Tose ne sum ni go mrazel,bese peac za mene kako i site drugi vo MK,mislev nikogas nema da pisam na vakva tema ama me fati nekoja nervoza.Delux zenata i da izlaza se pak ne e vinovna ona,site da sme bila na nejzino mesto site bi postapile taka,za da bide pogolem uspehot na Tose moralo na toj nacin da funkcioniraat,ako Tose ne go sakal toa ke kazel NE i ke sedele doma,zenata ne e kriva pola procent,novinarite iskocija najgolemi serkovci som dozvolija da gi zatne eden menadzer,ne mozam da svatam i ne mozam da ja najdam pricinata zosto sekogas mora da ima nekoj kriv,taka trebalo da bide i kraj,kriva bila menadzerkata zosto ne plakala danok nezam so ne bil osiguran,pa posle prefrlija da i zborat kakva kola vozela pa so imot ima...so ima vrska toa,nema edna dopirna tocka so nesrekata.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За тој што ја прекрсти темата и го додаде првиот дел од насловот - Браво!:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
:pipi: Фала.

Заслужија, крв да им ебам.

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
Ваков простотилак од новинарите никој не очекуваше...срамота,прво се правеа хероите ке го најдат кривецот за смртта на Тоше а толку е видно дека не постои таква личност.Емисијата чиста утка ама Лиља е закон порано немав таков став за неа...На крај краева секогаш вистината излегува на виделина.
А келавиот го закутеа убаво,а и доволно беше што му се исмеа цела македонска јавност.Арно му треба секаде го пика носот,од секаде го испуцале па малце му е тоа мисли дека е крупна риба во Македонија,повеке котек па може ке му дојде паметот...кој к*р фактор е??

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
После смртта на Тоше (Бог да го прости), разни ама разни муабети слушнав за Лиља, дури не вреде ни да ги споменувам а сигурно повеќето од вас ги знаат многу добро...признавам, поверував во дел од тие муабети но сега сфатив дека Лиља не е виновна за ништо!
и нема веза тоа дека таа била дипломат или не знам што...се познава кога човек зборува искрено и без страв ниту грижа на совест...не ја обвинувам за ништо зашто како што рече таа, таа само ги исполнуваше желбите и волјата на Тоше.
Најмногу што ме нервираше додека ја гледав емисијата беше тоа што сите тие гости таму што беа ја нападнуваа како таа да е крива за смртта! зошто не сфатат дека за тоа нема виновник!? се деси тоа што требаше да се деси...и жената воопшто не е крива за ништо !
најкултурна беше од сите, на најубав начин одговараше на прашањата...а тие новинарите слободно можат да одат да се фрлат во Вардар (со исклучок на неколку)...
пеза...пеза...што ли не измислија...па и тоа дека ја исфрлиле од куќата на Тоше..а еве, рече дека не било така...
емисијата немаше никаква смисла...ниту тема за дискусија ни ништо...
само една купа бедни новинари кои Љиља сите до еден ги стави на место и им ги затна устите.
Секоја чест на жената...

Тоше...почивај во мир !

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Абе луѓе новинарите може беа некултурни ама работата е што тие знаат работи што ние нормалниве граѓани не ги знаеме!И сите се ужаснати од тоа што мислат дека новинарите го напаѓаа тоше!Концептот на емисијата беше така смислен да биде интервју на Љиљана Петровиќ!Значи да каже за сите добри и лоши работи што не ги знае народот повеќе поврзано за нејзе, меѓутоа таа кога ќе дојдеше во небрано одма се осврнуваше на Тоше па да испадне дека новинарите го напаѓаат Тоше!Јас многу добро знам за работата на Љиља зошто по некоја случајност братучет ми соработуваше со нејзе односно Тоше беше во неговата продукција!Значи не дека новинарите беа коректни зошто можеа тие прашања да ги постават на малце покултурен начин иако на почетокот во тој правец и тргна емисијата но тие беа изреволтирани зошто знаат работи што пошироката јавност не ги знае и поради тоа отиде емисијата во погрешен правец што резултираше со издигање на Љиља на пиедестал!Како и да е да резимирам дека иако навидум сите сфатија дека новинарите можеби се ѓубриња и не ги бива сепак тие не го нападнаа Тоше во ниту еден момент туку сакаа некои работи што тие ги знаат да ги извадат од Љиља за да ги дознае пошироката македонска јавност!

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
Новинариве што беа во емисијава нека се убијат(извинете што сум вака суров)а ако не се убијат нека си идат од државава на чело со тој копачот кељавиот.
За Љиља немав многу убаво мислење али после емисијава скроз го сменив.Браво за жената,браво за тоа како им одговараше на тоа лешинарите.
И браво ако остане да живее тука.Секоја чест за неа.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И што добија? к*р по чело...ако главните уредници на весниците ги праќале своите најдобри новинари, тешко на нас.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
... сепак тие не го нападнаа Тоше во ниту еден момент туку сакаа некои работи што тие ги знаат да ги извадат од Љиља за да ги дознае пошироката македонска јавност!

Мен, новинарите ме натераа да си поставам неколку есенцијални прашања вечерва, меѓу кои и следново:

Где ја то живим?!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
франкенштајн ај бе брат не се праи паметен те молам.од такви како тебе што секогаш знаат повеќе од другите преку курот ни е дојдено.цела македонија е револтирана ти си само најпаметен

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Еј, ај малце полека.
Не е светот ниту црн, ниту бел. Зошто сите сакаме да ги идентификуваме д бед гајс и д гуд гајс - одма. Без размислување.
Љиља е цвеќе, а новинариве се скотови. Бравос.
Тоше Проевски е (одбивам да напишам беше) одличен пеач. Љиља можеби била мајчински настроена, можеби му била пријателка, но дружењето со Рака Мариќ не направило од никого естраден менаџер, па ни нејзе. Теоретски и со Авалон продукција можеби ќе се дојдеше до ова ниво на слава. Ама тоа е што би било, кога би било.....
Не знам. Имаше милион нелогичности во тоа што го зборуваше.
Јас останувам во сивата зона. До следното.

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
франкенштајн ај бе брат не се праи паметен те молам.од такви како тебе што секогаш знаат повеќе од другите преку курот ни е дојдено.цела македонија е револтирана ти си само најпаметен

ХАХАХА Добро е значи имаш осет дека знам повеќе од тебе!Мило ми е што без никакви тенденции сум оставил таков доем! Форумов е место за искажување на свои мислења?!?! Или сум во грешка? Инаку јас искажав свое мислење и додадов некои аргументи што ги знам по некоја случајност!Инаку и јас сум револтиран од културата на новинарите и од налинот на кој ги поставуваа прашањата меѓутоа сите можеби се згрозени зошто очекуваа емисијата да биде некое продолжение на хрватската латиница во која Тоше беше ставен во ист круг со Тито и со папата што и заслужува!Меѓутоа емисијата беше Интервју со Љиља!Значи никаде не беше најавено дека емисијата е осврт на кариерата на Тоше!Значи интервју кога се прави се прашуваат секакви прашања! и ај ме мрзи више да пишувам!:helou:

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Еј, ај малце полека.
Не е светот ниту црн, ниту бел. Зошто сите сакаме да ги идентификуваме д бед гајс и д гуд гајс - одма. Без размислување.
Љиља е цвеќе, а новинариве се скотови. Бравос.
Тоше Проевски е (одбивам да напишам беше) одличен пеач. Љиља можеби била мајчински настроена, можеби му била пријателка, но дружењето со Рака Мариќ не направило од никого естраден менаџер, па ни нејзе. Теоретски и со Авалон продукција можеби ќе се дојдеше до ова ниво на слава. Ама тоа е што би било, кога би било.....
Не знам. Имаше милион нелогичности во тоа што го зборуваше.
Е да си ми жива и здрава!

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Имаше милион нелогичности во тоа што го зборуваше.

Kоментарите се за завидното ниво на мршојадизам кој го покажаа нашите новинарчиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom