Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Парк на Ален.
Искрено се разочарав очеквев многу појќе...
Немаше ни атмосфера ни нишо.Имаше и некој технички проблеми и дур се снајдоја...
Сите луѓе тргнаја да си одет и јас си заминав околу 4 незнам до колку пееше..Ама ко си одев веќе испразнато беше.Tапа помин:(

У наџак со другар. Саде ќејфови. Загорен астал,таман софра, кратки панталончиња ѕиркаат од јас и ти, сето тоа пропратено со муабет за државните непријатели.

Во Cezare(валјда вака беше:icon_lol: ) на свирка:).Бендот за прв пат свиреше, но навистина беа одлични:).Супер музика, супер друштво, најубав помин:back:.

Во Cezare(валјда вака беше:icon_lol: ) на свирка:).Бендот за прв пат свиреше, но навистина беа одлични:).Супер музика, супер друштво, најубав помин:back:.
Cesare .:)
Иначе Маракана , мало машко друштво ... Пиво во поголеми количини , задимена просторија и гласот на Бени... Едноставно одлично.

Кафич- CESARE,со опасен амблем- лого (превртена змија). Добар бенд (дуо-трио), језда пејачот некад фалш фаќаше, ама свикнавме :). Доволни бевме само ние двајца, за да уживаме со Елвис Присли, Елтон Џон, Прљаво Казалиште, јоксимовиќ....:back:

Кадмо на плажана.
Само ние и уште две маси бевме:kesa:
Онака кежуал излегвење,муабетче,сокче еден круг по чаршија и дома.

вчера бев на костурница малце поседов, па после низ град се возевме со еден другар, малце ликерче се напивме охохоххо шубаво ни дое, со милка чоколадо...ммммммммммм

Седев у втор влез со другари и пушевме цигари како мрднати и успат праевме муабети за женски а на еден од другарите му се одлепи ѓонот од патиката додека едно куче го нафура другиот другар лошо зашто го лаеше.

На Van Gogh на олиписти , па послем во парк јакооооооооо беше и покрај тоа што нозете не си ги осеќав дека се мој, од цела вечер шо седевме простом.:helou:

На свадба во Holiday Inn...иако просечна возраст на свадбата беше 55 год,тоа не ме спречи да го свртам пајдушкото и уште 4-5 орца,да не се фалам ама како владеам на свадби :vozbud:....:party3:

Е богами вчера се нафурав лошо. Завршив во Хард Рок, ама калакурница беше цела вечер. :toe:

Вечерва можам да се пофалам дека си поминав супер,во амфи,со другарки гитара и виолина и пиво афкорс:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom