Мојата сестра има дечко?

Без разлика дали ти ке ја оставаш или не таа секако ке најде начин да излезе со некој што и се свиѓат.Јас зборувам од искуство.и наместо да се однесувш премногу заштитнички треба да и дадеш некој совет и дипломатски да се разбереш,а не со насилство на пр. кон дечко и.Брат ми беше таков а за возврат со доби излегов со негов другар.како што кажав ако сака таа ке излезе,ти само ако сакаш тука да помогнеш мојш тоа да го сториш со некој совет.

Имам сестра,година ипол поголема од мене...Вака иако многу често се караме....многу си ја сакам..и не сакам да биде тажна заради некој глупак...па за тоа...сигурно ке му ја мислам за тоа со кој е и што прави.....зошто после е*ење нема каење....за тоа...сакала она или не.....ако не е добар за неа... треба нешто да се превземе.....Сеа ке кажете од кај знаеш ти што е добро за неа,она може мисли дека е совршен....но кога си заљубен...не гледаш исто како и другите така...ако дознаам нешто за дечко и што не е во ред...ке превземам некој мерки...:)
Еден мој другар.генерација,како и неговата сестра со мојата,но мојата сестра и неговата два различни поими.Не ми е јасно..како може да дозволува...да се е*е со кој ке најде еј.....значи таква да е мојта сестра....искрено јас би ја заклучив со соба....добар ќотек.....и цел месец нема излегување...не знам дали тоа ке смени нешто...но...ако не помогне....нема ич да излезе од дома,зашто јас ке се страмам поради неа....:)
Поздрав.!

Имам сестра,година ипол поголема од мене...Вака иако многу често се караме....многу си ја сакам..и не сакам да биде тажна заради некој глупак...па за тоа...сигурно ке му ја мислам за тоа со кој е и што прави.....зошто после е*ење нема каење....за тоа...сакала она или не.....ако не е добар за неа... треба нешто да се превземе.....Сеа ке кажете од кај знаеш ти што е добро за неа,она може мисли дека е совршен....но кога си заљубен...не гледаш исто како и другите така...ако дознаам нешто за дечко и што не е во ред...ке превземам некој мерки...:)
Еден мој другар.генерација,како и неговата сестра со мојата,но мојата сестра и неговата два различни поими.Не ми е јасно..како може да дозволува...да се е*е со кој ке најде еј.....значи таква да е мојта сестра....искрено јас би ја заклучив со соба....добар ќотек.....и цел месец нема излегување...не знам дали тоа ке смени нешто...но...ако не помогне....нема ич да излезе од дома,зашто јас ке се страмам поради неа....:)
Поздрав.!

а од каде ќе знаеш дека сестра ти се сменила? по што ќе познаеш?...ако веќе една личност тргнала по тој пат амин враќање!Правиме муабет за секс со дечко,а не да излегува со илјада.:smir:

иначе...да направи го тоа.. ок.. и потоа кога ќе ја пуштиш на "слобода", ќе биде уште полоша од тоа што ти пред тоа си сметал дека била....(како пример напишав сестра ти не зборам за неа) зошто нели знаеш она, куче да пуштиш од синџири подолго време ако било врзано, после лом прави збеснато е! така и со ова...после од инет се лошо полошо ќе прави!
а тебе убо ти е да е*иш секоја некоја па и таа е нечива сестра...ама ај, секоја за својата

[/b]

а од каде ќе знаеш дека сестра ти се сменила? по што ќе познаеш?...ако веќе една личност тргнала по тој пат амин враќање!Правиме муабет за секс со дечко,а не да излегува со илјада.:smir:

иначе...да направи го тоа.. ок.. и потоа кога ќе ја пуштиш на "слобода", ќе биде уште полоша од тоа што ти пред тоа си сметал дека била....(како пример напишав сестра ти не зборам за неа) зошто нели знаеш она, куче да пуштиш од синџири подолго време ако било врзано, после лом прави збеснато е! така и со ова...после од инет се лошо полошо ќе прави!
а тебе убо ти е да е*иш секоја некоја па и таа е нечива сестра...ама ај, секоја за својата
Види сеа...а ти па од кај знаеш дека нема да се смени:)...
Па и јас во примерот што го дадов..реков...се е*е со кој најде(бил дечко или не бил):).....а не да излегува со илјада(тоа е како десерт за неа):smir:
И не може да рамниш луѓе со кучиња:).......ама ајде нека стане полоша ситуацијата.....па тогаш нема воопшто да излегува од дома(сама)....:)
Фала на мојата мајка што добро ја воспитала,што не е од тој тип...:)

Види сеа...а ти па од кај знаеш дека нема да се смени:)...
Па и јас во примерот што го дадов..реков...се е*е со кој најде(бил дечко или не бил):).....а не да излегува со илјада(тоа е како десерт за неа):smir:
И не може да рамниш луѓе со кучиња:).......ама ајде нека стане полоша ситуацијата.....па тогаш нема воопшто да излегува од дома(сама)....:)
Фала на мојата мајка што добро ја воспитала,што не е од тој тип...:)

ти објаснав на пп шо и како :smir:
аман бе не ги рамнев кучињата со луѓе:smir: ...истото еве важи и за нив
дај забрана на некого да не излегува воопшто, да не знае шо е како е навечер ни видено ни нишо , пошто има многу такви родители и браќа демек со тоа ќе спречат нивното девојченце кое веќе е девојка ( за нив неприфатлив поим), да не тргне по лоши патишта, а не сфаќаат правејки го тоа прават уште полошо...Зошто ќе дојде ден да ја пуштат да излезе, и таа да не знае што побрзо да направи...дали да се измува со овој оној, дали да направи некоја глупост! ко пуштена од затвор! ете тоа сакав да кажам, со кучињата, видиш исто е! :smir: поздрав:helou:
а за сестра ти, се најубо ту ту недај боже по тие патишта! варди си ја ама не претерувај, има работи каде што не можеш и не смееш да и се мешаш! :pipi:

имам 2 (мноооогу)поголеми браќа од мене, секогаш мислев дека ќе ми се противат да имам дечко или сл. ама испадна обратно, со двајцата си праам моабет и (не баш)се им кажувам, и секогаш ме подучуваат...некогаш мислев дека не е убаво да имаш постари браќа, ама сега го сменив мислењето.

ти објаснав на пп шо и како :smir:
аман бе не ги рамнев кучињата со луѓе:smir: ...истото еве важи и за нив
дај забрана на некого да не излегува воопшто, да не знае шо е како е навечер ни видено ни нишо , пошто има многу такви родители и браќа демек со тоа ќе спречат нивното девојченце кое веќе е девојка ( за нив неприфатлив поим), да не тргне по лоши патишта, а не сфаќаат правејки го тоа прават уште полошо...Зошто ќе дојде ден да ја пуштат да излезе, и таа да не знае што побрзо да направи...дали да се измува со овој оној, дали да направи некоја глупост! ко пуштена од затвор! ете тоа сакав да кажам, со кучињата, видиш исто е! :smir: поздрав:helou:
а за сестра ти, се најубо ту ту недај боже по тие патишта! варди си ја ама не претерувај, има работи каде што не можеш и не смееш да и се мешаш! :pipi:
Средено:)
Офф топик:Е за ова си потполно во право,но тоа не мора да значи само за женските,мој комшија веќе околу 30 години,до средно бил супер ученик,добро дете,се нај нај,но ич не излгувало од дома(дали тој не сакал,или не го пуштале ???),немал другари,па кога почнал да излегува тргнал по лош пат,лошо друштво и сеа снабдува едно 50-80 муштери* со трева...
Вака....праиме муабет она да има веќе излегувано..тргнала по лоши патишта....сигурно може некако да се спречи тоа,но ако се дејствува на почетокот....Не знам јас што чекаше другар ми,сеа веќе сестра му си има стекнато таква репутација кај народот,и подоцна да се смени,џабе ке е кога веќе сите ја знаат каква е,па и нема да веруваат дека се променила...Но пред се,родителите треба да ја воспитат,а ние браќата(помали,поголеми),да ја чуваме кога родителите не можат:)а за нејзиното однесување..може и мајка и била таква на нејзини години.:)
Фала на советот,тоа и го правам:),и свесен сум за тоа дека неможам секаде да се мешам,се ставам на нејзина позиција и знам дека тоа не е убаво*:)
Поздрав:)

Е таа демократија ке не донесе до римска оргија .

Има ли оваа тема конечен одговор .
Жените е многу тврдоглави и секогаш го прават тоа што и е зацртано во главата ако треба ќе го срушат и светот а ти ако сакаш однеси ја сестрати во Манистир ( имаме примери на наши манастири каде ...) пак ќе си го најде ( проблемот беше како мува без глава да се упати да не трча по фраер што ке ја тресне за една вечер и ке и ја уништи претставата за светот ќе ја разоќра и ќе ја направи она раперите што го пејат Ку*** )

sestra mi ima de4ko,i mene i bese nekako glupo iako sum i sestra a ne pa brat :)) ali jbg i oni rastat pa ke si se snajdat u zivotot mora da gi pustime i oni da porasnat :)

Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

По природа сум избувлив и немам трпение за некои работи:)

Така што би сакал да прочитам по некој пример што ви се десило Вас дали било слично или исто,како сте постапиле:) ? Поради фактот дека не е лесно да се остане рамнодушен, и не тип како мене, а плус фактот дека е во прашање сестричката:)

Очекувам совети(кои ќе важат и за други а не само за мене,примери и последици(доколку се десило нешто ѓто нетреба):))

Имам сестра 2 години помала од мене. И јас се осеќав исто така како тебе...некако не ми беше баш сеедно. Али сега се молам да фати дечко, некако помирна е кога има. :helou:

леле .. ова сестра да имаш беља на глава...
сега ќе е 7мо одд на памет и идат дечковци.. па уште ако фати некој сељак абе душа ќе ми се искине..
а не дека можам да ја спречам, ама чоек што е со младинава бе.. од основно дечковци.. 100% не ни знаат да играат криенка.
среќа што е некако попребирлива во секој поглед

епа има си ...и тоа арен куга и да му потражам пари дава ми.... друго не ме занима :pos2::pos2::pos2:

а бе луѓе, и вие одите со нечии сестри па како би ви било на вас да ви дојде некој и да ви ги искрши забите зашо сте оделе со нејзе???

а бе луѓе, и вие одите со нечии сестри па како би ви било на вас да ви дојде некој и да ви ги искрши забите зашо сте оделе со нејзе???
јас не одам со ничија сестра

Напишано од Скај Дог<no1>
Ете доаѓа периодот кога мојата сестра се наоѓа во годините кога е редно да почнат и дечко да си фати арно ама како постар брат некако не ми е прифатливо тоа:) некако се осеќам дека ќе ја изгубам довербата, глупаво чуство,чуство дека ќе ја изгубам:)( Ви се случило ли тоа и на Вас постари батковци:))

Што би направиле Вие, знам дека е сето ова нормално вака да се чуствувам,знам дека не е ништо страшно но како да го пројдам сево ова:) кога знам дека имам убава сестра и дека трчаат по неа:)

По природа сум избувлив и немам трпение за некои работи:)

Така што би сакал да прочитам по некој пример што ви се десило Вас дали било слично или исто,како сте постапиле:) ? Поради фактот дека не е лесно да се остане рамнодушен, и не тип како мене, а плус фактот дека е во прашање сестричката:)

Очекувам совети(кои ќе важат и за други а не само за мене,примери и последици(доколку се десило нешто ѓто нетреба):))
ова е најслаткото нешто што го имама слушнато од брат...
ја имам брат 6 години е постар од мене и не му е гајле дали иам дечко или не...
ме буцка пред другите некад у стил "еј види ја очите и светкаат сигурно има дечко,сеа помисли на него и се смешка"..јас му викам а да ме прашаш само дали иам дечко или не поарно ќе е....
ама не дека му е гајле,не дека ќе му напраи нешто....го брига...
иначе немој со сестра ти тооолку строго.ако видиш дека дечко и не чини,тогаш да,реагирај...а вака за некој тип шо е ок нема потреба да се потресуваш...
а за тој шо имал сестра 15години и шо ја начекал...ја да бев ќе ја лупнев од ѕид...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom