Johnson Mathey доаѓа во Македонија со 70 mil. eur

• Креатор на темата Креатор на темата badluckguy
  • Време на започнување Време на започнување

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Britanskata kompanija ke investira 70 mil evra vo Makedonija i ke otvori 700 rabotni mesta vo fabrika za katalizatori vo Bunardzik.
Ova resenie pretstavnici na firmata im go soopstile na makedonskite vlasti.Odlukata utre treba i formalno da ja usvojat najvisokite rakovosni tela na kompanijata.....
Dnevnik,22.11.2007

Britanskata kompanija ke investira 70 mil evra vo Makedonija i ke otvori 700 rabotni mesta vo fabrika za katalizatori vo Bunardzik.
Ova resenie pretstavnici na firmata iom go soopstile na makedonskite vlasti.Odlukata utre treba i formalno da ja usvojat najvisokite rakovosni tela na kompanijata.....
Dnevnik,22.11.2007

Skokam od radost :nesvest:

yuppiekb2.gif

Во моменти кога опозицијата јаде трици за безбедносната ситуација, некој се најде од надвор на сигурно да донесе толку пари, толкава инвестиција.

Него темава е за Економија, дај префрлете ја од тука ќе ја затераме у политика.

Во моменти кога опозицијата јаде трици за безбедносната ситуација, некој се најде од надвор на сигурно да донесе толку пари, толкава инвестиција.

Него темава е за Еномија, дај префрлете ја од тука ќе ја затераме у политика.

Ama Pothitno zoshto sve ke odi u .........

Аирлија,абе имаше и едни други што доаѓаа ама никој не дојде,па и тие што од порано дојдоа ќе си заминат од ваков амбиент.Имаше едни ХАЧ ли се викаа или така нешто,кога ќе дојдат да видиме што сакаат да украдат од Македонија па можеме да дискутираме,вака само ќе си дрндаме во неповрат.

Аирлија,абе имаше и едни други што доаѓаа ама никој не дојде,па и тие што од порано дојдоа ќе си заминат од ваков амбиент.Имаше едни ХАЧ ли се викаа или така нешто,кога ќе дојдат да видиме што сакаат да украдат од Македонија па можеме да дискутираме,вака само ќе си дрндаме во неповрат.
:pos2::pos2::pos2::pos2: Drndas ti,pak po staro....

Inaku,bese na naslovna temava vo dnevnik,pa zatoa resiv da ja postiram vo politika i vesti.Ako adminite resat,neka odi vo ekonomija...

Inaku,bese na naslovna temava vo dnevnik,pa zatoa resiv da ja postiram vo politika i vesti.Ako adminite resat,neka odi vo ekonomija...

Oва е значаен политички настан и затоа треба да остане во политика меѓутоа дали ќе биде остварен доколку не се влезе во НАТО или ЕУ тоа е знак прашалник.Големите светски компании имаат предчуства кон некои настани,можеби и Џонсон Мети не се прерачунал во своите пресметки па остнува да видиме па да викнеме "OП".

ako stvarno ovie pocnat da pravat nesto toa ke bide opasen samar za SDSM mislam:vozbud: togas moze uste poveke da im se namali niv rejtingot a da ripne na vlasta!!

Skokam od radost :nesvest:
yuppiekb2.gif

NEMOJ MNOOGU VISOKO...TAVANOT E NIZOK...:) !!

[acko]®;974118 напиша:
ako stvarno ovie pocnat da pravat nesto toa ke bide opasen samar za SDSM mislam:vozbud: togas moze uste poveke da im se namali niv rejtingot a da ripne na vlasta!!

OVOJ PAK SO REJTINZI....A BE KADE SI VIDEL NEKOJ REJTING DA JADE, NAMACKAN NA FILIJA LEB....??? :)

Све некои Johnson-и доаѓаат бе мајката...
Zabranjeno pusenje:
Uncle sam.
8:30, zvono na vratima
Ustajem i zastajem nijem
Čovjek u cilindru i fraku mi reče:
Hello boy I'm Ujka Sam

Možda čovjek naplaćuje struju
TV pretplatu, il' parno grijanje
U lice mi dune dim cigare
No my boy
Meni se više duguje

Reko' garant loša loza