Кога сме веќе на темава.... не можам, а да не спомнам колку си ја сакам Can't get close enough од Black Sabbath
те го и текстот валјда и други ќе се пронајдат.....
[FONT='Times New Roman','serif']How many tears must we cry before learning,
Things that we have they're for real and we're losing,
Can't get close enough to you, 'cause you're just too far away.
Why do you believe that we've got something coming,
You took it all, left me standing here with nothing,
Can't get close enough to you, 'cause you're just too far away,
Too far away.
In your world you must be dreaming, if you think you can survive,
Taking all and giving nothing that's a crime.
What makes you something special, what about me, I'm here too,
You don't care what I'm feeling and that's the truth.
Can't get close enough to you, 'cause you're just too far away.
All I need is understanding and the right to survive,
Only you could see the warnings, and pass them by.
What makes you something special, what about me, I'm here too[/FONT]
Што кога? Хм..... доколку не сум дојдена до степен стварно да ми значи и да чувствувам нешто посилно кон него, а да речеме врската функционира, искрено и не би се замарала, ако мисли дека стварно би му помогнала зошто да не. Е сеа..... болното е кога отпосле ќе дознаеш, кога веќе постојат емоции или си знаел уште на почетокот, ама сепак си дозволил да допре до тебе. За последново од лично искуство зборуам, гадно си ја наебал знаеш дека сам си си крив. Ако после тоа си спремен и желен, да правиш отстапки од самиот себе и свесно да се повредуваш... повелај! Најдобро би било да си дадете некое време, барем според мене, доколку сметате дека има нешто за што вреди да се потрудите и нормално партнерот да си издефинира што чувствува, во спротивно прекин и идеш далје.
zamena ne... ali .... nikogas ne veli nikogas... ne znaes vo kakva situacija ke te donese zivotot.... ali ako nekoj kreten si dozvoli vo mene da gleda zamena za bivsata epa gadno naebal.... Jas zamena? boooooooo Toj definitivno ne bi bil normalen:uvo:
Најди се и ти од другата страна па ќе видиш како е да бидеш ненормален кретен :smir:
Зборот ми беше..... некој може цел живот ќе го сакаш и? Чувствата се нешто против кое не можеш да одиш, колку и да се трудиш, секако дека ќе влезеш у нова врска и покрај емоциите кон бившиот, нема да се изолираш себеси, но бар можеш да бидеш искрен према партнерот