Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.883
Боре бе Боре бе Боре....как можелси да ги кладиш тие слики бе од 6то одд ка сум лееле -.-
на сите слики ме има бе :D бтw на последната сум во сегашно издание (сликата е од ваа година)
ја бех најјак тенисер на Пазар Опен најјак
да имаше академија секак ке успеев во оваа игра и ке достигнев до далеку.....но нема услови......а и тоа е со спортот во македонија...неможе сите таленти да се претворат во врвни играчи кои би носеле гордост на оваа земја во спортот затоа што не се инвестира во спортот и младината...СРАМОТА Е БЕ!!!
но викам најјак бех ја на пазар опен :D
:zver::pos::vozbud:

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
рачунајте ме и мене... btw немам поима од тенис али ако се собереме можам да ви одржам некоја лекција :P...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
рачунајте ме и мене... btw немам поима од тенис али ако се собереме можам да ви одржам некоја лекција :P...
Бидна една рунда, ако се пријават доволно може и уште една, зошто да не. :D

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
абе ај да се собереме да мавнеме некое дублче, па може и турнир да направиме понатака...

С

сашенко

Гостин
Утре требаше да одам со другар еден да играме у кисела вода на тепих тие терените ама ми откажа....:toe:...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
С

сашенко

Гостин
Колку е таму цената?
ПА 200 денари двајца за саат време....слушнав дека ако платиш двеста може уште некој да игра значи некој трет па да се менувате тој саат....рекет 50 денари а топче искрено не сум сигурен...ама се се плаќа хехе

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
moze nekoj da mi kaze kade vo sk se mesti mreza za tenis ?? mrezata na reketot :) mi se skina i sega nema igranje...

Kajgana Shop

На врв Bottom