Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Уф уф уф уф вака ако продолжиме ќе се насобере опасна багра:tv:

--- надополнето ---

Тврда подлога е,
цената се движи околу 250 денари од особа.
Инаку се наоѓа во близина на Мечкаров. :)
Интересна подлога немам играно на нејзе, освен цименто, али јас сум земјаш(доста пати имам играно)...пазете се:pipi:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ако ме чекате да се вратам во Скопје, ќе дојдам. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
+1 ... имам рекет,а и слободно време :)

само,вие не сте про нели? :)
Какви про какви бакрачи, све сме аматери (рекреативно)!!! Само зависи кој каков удар владее добро за аматерска игра или сервис...:tv:

С

Спенсер

Гостин
Какви про какви бакрачи, све сме аматери (рекреативно)!!! Само зависи кој каков удар владее добро за аматерска игра или сервис...:tv:
ајде да се договориме... :) и ја играм рекреативно... понекогаш паѓаат и долги и тешки поени... :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Водич на екипата vamos real исто како Надал во Шпанија...:tv:

--- надополнето ---

ајде да се договориме... :) и ја играм рекреативно... понекогаш паѓаат и долги и тешки поени... :)
Таман и кај мене понекогаш паѓаат:wink:

--- надополнето ---

Кој има добар сервис??? Добар форхенд??? Добар бекенд???
Или кое оружје му е најопасно???:tv:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ready to get your butt kicked? :tv:

Идам. Да не се фалиме со ударите предвреме, ќе се провериме на лице место. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде кој сака да игра, после понеделник идеме во АС во Аеродром...пишете порака на профил да се договориме кој е за?!

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
И кај нас у Валандово почнаа.. Ама само израмнија земјиштето и ги баталија..А ние и престанавме со Pazar Open, така само играме сеа, ни салам мрежа, ни означени линиите убаво...

Им требаше 5 години до дека да почнат.. Сеа ќе им треба уште 5 до дека да го направат..

--- надополнето ---

Иначе да ви покажам јас какво ни беше нашето игралиште пред 2 години.. (сеа ќе чекаме да ни напраат од тоа проектот, не мрзи пак вакво да го правиме)

Ве молам игнорирајте ги децата шо се филмат на сликите :)pos:)

--- надополнето ---

А еве го сеа

Боре бе Боре бе Боре....как можелси да ги кладиш тие слики бе од 6то одд ка сум лееле -.-
на сите слики ме има бе :D бтw на последната сум во сегашно издание (сликата е од ваа година)
ја бех најјак тенисер на Пазар Опен најјак
да имаше академија секак ке успеев во оваа игра и ке достигнев до далеку.....но нема услови......а и тоа е со спортот во македонија...неможе сите таленти да се претворат во врвни играчи кои би носеле гордост на оваа земја во спортот затоа што не се инвестира во спортот и младината...СРАМОТА Е БЕ!!!
но викам најјак бех ја на пазар опен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom