Milo mi e shto se smeeshe.Nema da se fatam za oruzje zoshto tie na shallter ne se krivi za nishto,ke gi kupam kazav neli malku pogore birokracijata sekogah e zhedna za pariби се фатил за оружје за да го земеш својот пасош и пасошот на тие од женски пол во твоето семејство?
акција.. бам бам по еден метак у чело на тие на шалтер, и на останатите што чекаат.. пффф шо е тоа.. колатерална штета... ПРАВАТА СИ ГИ БАРАТЕ!?!?!?
ме смееш човече... ептен..
Zalam ama greshka si, ne deka ne sakam da gledam ama shto e zabraneto zabraneto e neliПа што гледаш тогаш порничи на интернет?
И тоа е грев според книгата, пак ќе одиш у џенемот поради таков лезет![]()
Da bidesh sigurni deeka zionistite ke davat viziНека се сликаат како сакат, прашење е кој ќе им даде виза на таквите пасоши.
како и да е, правиш кривично дело, но кога не би примиле мито, би се фатил за оружје?! би ја гранатирал владата, собранието?Milo mi e shto se smeeshe.Nema da se fatam za oruzje zoshto tie na shallter ne se krivi za nishto,ke gi kupam kazav neli malku pogore birokracijata sekogah e zhedna za pari
Не се заебавав, туку стварно прашав која држава издава визи во такви пасоши.Da bidesh sigurni deeka zionistite ke davat vizi
Дефиниција за зионизам :''Zionism is an international political movement that supports a homeland for the Jewish People in the Land of Israel.'' Сите знаеме колку Евреите ги сакаат муслиманите. Сите знаеме колку сакаат да ги колат.Da bidesh sigurni deeka zionistite ke davat vizi
Inteligencijo...aj tolkuvaj go "Zeitgeist":wink:Heheh vi preporacuvam da go gledate filmot Zeitgeist mnogu neshta ke svatite tamu