Свршување

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ај бе женски вие кажете кплку свршувате? 3 пати јас:vozbud::vozbud:

Член од
13 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
жениве имам слушнато дека свршуваат ко машини. демек ептен. еднаш ми се "пожалила" дека у полсаат само еднаш свршила, другпат па дека у рок од полсаат (два пати на брзанка) свршила по два пати на секој пердаш, значи 4 пати...?
има ли вистина или си ги ладеле пи*ињата со мене?:drk::drk:
шифра: збунет:uvo::uvo::uvo:
искрено беше прашањето до жените на форумов, ако има и мажи нека кажат, ме интересира.фала многу

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
жениве имам слушнато дека свршуваат ко машини. демек ептен. еднаш ми се "пожалила" дека у полсаат само еднаш свршила, другпат па дека у рок од полсаат (два пати на брзанка) свршила по два пати на секој пердаш, значи 4 пати...?
има ли вистина или си ги ладеле пи*ињата со мене?:drk::drk:
шифра: збунет:uvo::uvo::uvo:
искрено беше прашањето до жените на форумов, ако има и мажи нека кажат, ме интересира.фала многу
Братче јас ке те пратам тебе кај Делфинот
барај од него совет
:toe:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
а кај сакате да им го пласирате, највише

или кај сакате да ви го пласираат

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
abe drugari nezna zosto vie tolku cudno da sfrsi musko 6-7 pati ja toa go mozam za edna vecer so prekini ali ko ne veruje od zenskive na forumot neka pishuvat privatno pa moze i sredba za dagi uveram:back:

Член од
30 април 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
личен рекорд 7 пути во рок на цел ден..сам... 8миот не се важи дека нишо не излезе :D:D:D зборам за цел ден од сабајле до вечер мада после тоа 2 дена не знам ....... :D:D:D

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најчесто ако имаме време и добро место за тоа, колку кондоми имаме толку сексање паѓа, барем во последно време.

ретко да прејдеме над 3 пати, до сега максимум ми било 6 во рок од саат ипол :D

а за неа да не зборам, дали глуми лудило или е нимфо, ама некад во рок до 20 мин 3-4 пати свршава :kesa:

Д

Демијан

Гостин
личен рекорд 7 пути во рок на цел ден..сам... 8миот не се важи дека нишо не излезе :D:D:D зборам за цел ден од сабајле до вечер мада после тоа 2 дена не знам ....... :D:D:D
Си имал 4-5гига нови порничи у компјутер?Затоа волку пати?Иначе ме чуди и на 6 пат како излегло нешто.:)

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
ја познавав една цура шо свршуеше 6 пута, и тоа цирка за саат време некаде...страва стварно, неповторлива е...као земјотрес е, и опасно е интелегентна особа:back:

Г

Гоццццце

Гостин
А сте доживеале ли некој пат при мастурбирање да не можете да свршите? (на 100% ерекција)
За машките е ова :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Уф, вчера 3 пати за рок од 10тина минути. Многу бев загоран, 5 дена без :drk: не е на арно. :kesa:

За ^, не сум доживеал нешто такво, ама нешто обратно да. Свршив без исфрлање, ама по 4-5 минути почнав да осеќам голема влага во гакичките, :kesa: и веке не ми текнува така да правам.

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
мене понекад ми се дешава таконазвана, полуција...

...свршуење у гаки у сон, коа имам влажни сонови...коа не сум активен или коа ке го мавам понекад, али ретко тоа...

...неверминд, мислев дека сакате да знаете:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom